Eten&drinken

Een echte guilty pleasure: fudge van Jack Fudge

Jack Fudge giftbox

Een ultieme guilty pleasure: fudge van Jack Fudge! Een lekkernij die ik maar moeilijk kan weerstaan als ik Jack Fudge ergens tegenkom, met name door al die verschillende smaken die er verkrijgbaar zijn! 

Op het Seinfestijn in Haarlem liep ik er weer tegenaan en kon ik het niet laten om weer een doosje te vullen met allerlei lekkere smaken fudge. In mijn doosje nam ik uiteindelijk mee: banoffee, framboos met witte chocolade, appeltaart, oreo, cookiemonster en mokka-chocolade. Allemaal even bijzonder, zoet en heel erg lekker!

Fudge online bestellen

Ik was Jack Fudge al eens eerder tegengekomen op de Sunday Market in Amsterdam, waar ze ook op zondag 4 juni te vinden zijn. Ben je niet in de buurt? Geen probleem! Er is ook een webshop waar je deze overheerlijke fudge kunt bestellen. Mijn favorieten: de uberzoete framboos met witte chocolade en de cookiemonster omdat deze er waanzinnig tof uit ziet met fel blauw en lekkere crunchy koekjes erdoor.

Samen delen

De stukjes fudge zijn trouwens uitermate geschikt om in vieren te snijden en te delen met vrienden en familie, zoals ik deed. Dan kun je ook meerdere smaken proeven zonder een flinke overdosis aan zoetigheid.

Mamalifestyle Jack Fudge delen

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.