Dagjes uit Eten&drinken Hotspots Uitgaan & reizen

Hotspot: Meneer Paprika in Haarlem

Mamalifestyle september 2015 13 Meneer Paprika

Meneer Paprika is een begrip in Haarlem, getuige alleen al de drukte op regenachtige weekenddagen. Gelukkig is er altijd wel een plekje te vinden in het cafe-gedeelte én heeft Meneer Paprika een winkel waar je uren kunt rondstruinen. Lees meer over dit bijzondere concept. 

Alles in 1

Meneer Paprika is eigenlijk een concept store waarbij het pand voor verschillende doeleinden wordt gebruikt. Er is een cafe met middenin een grote treinbaan voor kinderen en een duplohoek, er is een winkel met een heleboel speelgoed, er zit een fietsenzaak in het pand, er wordt kinderkleding verkocht via de shop-in-shop Langkous en er zijn vintage schatten voor grote en kleine kinderen te vinden. Een heleboel dus, maar wel een heleboel leuks.

Waarom naar Meneer Paprika?

De reden dat wij zo vaak naar Meneer Paprika gaan is omdat dit bij uitstek de plek is om af te spreken met vrienden of met partner om even ‘rustig’ een kopje koffie te drinken, kinderen kunnen zich hier namelijk prima vermaken. ‘Rustig’ staat expres tussen aanhalingstekens, want met meerdere kinderen op een aantal vierkante meters is er natuurlijk wel geluid. De eerste keer zal dat misschien even wennen zijn, helemaal voor kinderloze vriendinnen, maar als je eenmaal gewend bent is het een ideaal alternatief voor thuis koffie drinken. Want geef toe: koffie geserveerd krijgen smaakt toch beter en thuis maak je niet zo snel zo’n lekkere cheesecake (en lukt die ook nog eens heel goed). En als kinderen dan lekker hun gang kunnen gaan heb je al snel een leuke middag.

Op de website van Meneer Paprika vind je meer informatie.

Mamalifestyle juni 2016 11 kleurenMamalifestyle mei 2016 25 meneer paprika Mamalifestyle mei 2016 meneer paprika

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Jessica
    juli 19, 2016

    Ik ga deze plek zeker onthouden voor als ik later mama mag worden.

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.