Eten&drinken

Frozzies: vrolijk verpakte ijsjes met groenten en fruit

sapp groenten en fruit frozzies

Zomerse dagen vragen om ijs, maar de hele dag door ijs eten klinkt niet echt gezond… Tenzij het natuurlijk groenten en fruit Frozzies zijn! Deze ijsjes zijn voor 100% gemaakt van groenten en fruit, een verantwoorde traktatie dus en daardoor ideaal voor kinderen. Wij mochten beide smaken testen! 

Sapp groenten en fruit Frozzies

Frozzies ijsjes zijn er in twee smaken, waarvan een doos met blauwe accenten en een doos met roze accenten. Er is een ijsje met de combinatie van wortel, banaan, peer, mango, appel en pastinaak, ook wel wortel-banaan genoemd. Het andere ijsje bestaat uit broccoli, mango, peer en appel, ook wel broccoli-peer genoemd. De kleuren van de ijsjes zijn donkergeel en oranje, waardoor kinderen niet direct vermoeden dat er ook groenten in verwerkt zijn.

De ijsjes zijn vrij van conserveringsmiddelen en smaak- en kleurstoffen. Glutenvrij en volledig plantaardig, waardoor de ijsjes ook geschikt zijn voor veganisten. Door een nieuwe vriestechnologie smelten de ijsjes langzamer dan de gemiddelde water- of fruitijsjes. Maar mocht jouw kind net zo traag een ijsje eten als Javian, dan adviseer ik toch om een bakje of wat snoetenpoetsers bij de hand te houden.

Even proeven

De dozen van de ijsjes zijn weliswaar niet heel stijlvol, maar wel vrolijk en speels. De dozen hebben daardoor direct aantrekkingskracht op Javian die graag wil proeven. Javian heeft geen favoriete smaak, hij staat even te twijfelen bij de vriezer als hij een ijsje mag uitkiezen en kiest uiteindelijk op basis van de kleur van de verpakking: blauw of roze. Ik proef goed dat de ingrediënten van deze ijsjes puur groenten en fruit zijn en niet extra gezoet zijn, persoonlijk vind ik dat een welkome afwisseling met andere ijsjes die veel zoeter zijn. Met name op warme dagen zijn Frozzies erg lekker, bijvoorbeeld in plaats van een groentesnack of fruithap tussendoor.

De groenten en fruit ijsjes van Frozzies zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn voor €2,69 per doos, wij hebben beide smaken ook al gespot bij onze Albert Heijn.

sapp groenten en fruit frozzies sapp groenten en fruit frozzies dozen

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.