Halloween

Halloween decoratie voor een tof Halloweenfeest

diy banner happy halloween mamalifestyle

Happy Halloween! De laatste paar jaar is Halloween flink in populariteit gestegen, niet voor niets liggen de winkels vol met toffe producten voor Halloween. Extra leuk om daarmee een supertof Halloweenfeest te organiseren, bekijk slimme manieren voor spannende Halloween decoratie. 

Halloween word banner

Misschien wel de meest makkelijke, maar effectieve decoratie voor een Halloween feest: een word banner met de tekst ‘Happy Halloween’. Er zijn veel verschillende varianten te koop, maar een zwarte word banner past natuurlijk het beste bij het thema.

Naast ‘Happy Halloween’ zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden. Denk aan ‘Trick or Treat’, ‘Boo’ of ‘Spooky’.

halloween feest decoratie printables

Pinterest printables

Pinterest staat vol met leuke printables voor Halloween, de afgelopen jaren hebben wij meerdere afgedrukt en een plek gegeven in huis. Een voorbeeld daarvan zijn deze schattige kaarten die een plek kregen op de koelkast.

Meer leuke printables zijn ook te vinden op mijn Pinterestboard.

halloween feest bordjes servetten halloween

Halloween tafeldecoratie

Tegenwoordig verkopen veel winkels spullen voor Halloween. Kijk voor papieren servies en passende tafelkleden of tafellopers bijvoorbeeld bij Hema, H&M Home en Xenos. Daarnaast zijn zwart-wit en oranje spullen natuurlijk altijd passend bij het thema.

De items op de foto’s komen van Hema, Flying Tiger en H&M Home.

halloween feest taart nepbloed

Eet smakelijk

Wanneer de tafel versierd is met een tafelkleed of tafelloper, bordjes en servetten klaarstaan mist er natuurlijk nog iets om te eten. Voor een Halloweentaart is er zoveel toffe inspiratie te vinden, zoals deze bloederige taart met spinnenweb en nepspinnen die rondom de taart lopen.

Maar naast de taart zijn er natuurlijk nog veel meer mogelijkheden:

Bekijk alle ideeën voor Halloween

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.