Mama

Mijn bestelling bij Pluk&Paloma

pluk and paloma bestelling prentenboeken pyjama

Enige tijd geleden ontdekte ik de webshop Pluk&Paloma via een winactie bij Mamarazzi Mag en grote verrassing: ik won shoptegoed! Bij deze mijn bestelling én de producten die ik uiteindelijk nét niet bestelde. 

Toen ik hoorde dat ik de winactie gewonnen had, nam ik eerst rustig een kijkje in de webshop Pluk&Paloma. Ik kende de webshop nog niet, maar zie gelijk ontzettend veel leuks! Dat wordt nog lastig kiezen wat ik ga bestellen van mijn gewonnen shoptegoed.

Mijn bestelling bij Pluk&Paloma

– Prachtige boeken

Als eerste belandt er een boek in mijn winkelmandje, het ‘Atlas’ kijkboek staat al een tijdje op mijn wishlist voor Javian en dit is een uitgelezen kans om het boek te bestellen. Daarnaast voeg ik ‘Het dierenboek’ toe, nog zo’n prachtig boek dat alleen al heel mooi staat in de kinderkamer.

– Sterrenpyjama

Daarna ga ik alle pagina’s af voor het resterende shoptegoed, maar er is zoveel moois dat het even duurt voordat ik een keuze heb gemaakt. Uiteindelijk bestel ik er een pyjama bij voor Javian omdat hij nodig een nieuwe pyjama nodig heeft, ik kies er een met sterrenprint.

Niet besteld, wel tof

Naast de items die ik bestelde, was er natuurlijk nog veel meer tofs. Ik twijfelde over de producten van GRO, een merk met kinderkleding uit Scandinavië. Ook heel leuk, de poppen en de houten blokken van Sebra Interior. De producten van de wooncollectie van Kidscase zijn ook erg mooi. En gespot in de shop picks van Mamarazzi Mag: de dierenposter van Rifle Paper Co. Daarnaast zijn er nog veel meer toffe pyjama’s en kinderboeken te vinden in de webshop.

Heb je de blog al gelezen over de dierenposter van Marta Abad Blay? Ook deze is bij Pluk & Paloma te vinden.

 

Nogmaals bedankt Mamarazzi Mag en Pluk & Paloma!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.