Mama Zelfzorg

Waarom alle vrouwen Yoni tampons moeten gebruiken

Yoni tampons en maandverband - biologisch katoen

Een menstruatie is persoonlijk en intiem en daardoor praat je er waarschijnlijk niet met vriendinnen of familie over. Toch zou je dat na het lezen van dit bericht wel moeten doen, want de tampons en maandverband die je nu waarschijnlijk gebruikt bevatten veel ingrediënten die je liever niet in je lichaam wilt hebben. Maar het kan ook anders! 

Wat zit er in tampons?

Met enige regelmaat gebruik je als vrouw tampons of maandverband, een haast gedachteloos proces (afgezien van de emotionele buien misschien). Maar iedere keer dat je deze producten gebruikt, loop je risico op irritaties en infecties. Doordat het niet verplicht is om ingrediënten te vermelden op verpakkingen van tampons en maandverband stoppen grote fabrikanten haast ongemerkt plastic, synthetische stoffen en soms zelfs chemicaliën in deze intieme producten. En die ingrediënten weten vervolgens op regelmatige basis jouw lichaam binnen te dringen zonder dat je het door hebt…

De oplossing is Yoni

Maar het kan ook anders! Het nieuwe merk Yoni komt met een oplossing, want zij verkopen tampons en maandverband van enkel biologisch katoen. Dankzij Yoni kun je met recht met een veilig en schoon gevoel rondlopen tijdens je menstruatie, want de producten van Yoni bewijzen dat al die bizarre ingrediënten nergens voor nodig zijn, alleen biologisch katoen werkt minstens zo goed.

Mooi, Yoni!

Fijn bijkomend voordeel zijn de verpakkingen van Yoni die er erg mooi en strak uitzien met veel wit en neon-accenten. Verpakkingen die best gezien mogen worden op het toilet. Eigenlijk is er maar een nadeel aan Yoni, want de producten zijn maar in een beperkt aantal maten te koop. Maar Yoni komt al snel met een oplossing, want deze zomer zullen er al meer maten verkrijgbaar zijn.

Je kunt de tampons en maandverband van Yoni kopen in hun webshop, maar bijvoorbeeld ook bij supermarktketen Marqt. Kijk voor meer verkoopadressen op de site van Yoni.

Yoni tampons en maandverband -sfeerfoto

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.