Eten&drinken

Onmisbaar in mijn keuken: blender van Philips

philips blender smoothies ijskoffie

Een blender is in ons huishouden onmisbaar. Toch gingen de twee blenders in ons huis binnen een week tijd allebei kapot. Gelukkig kreeg ik voor mijn verjaardag een nieuwe blender! En wel een hele fijne, dus die is een blog waard. 

IJskoffie, smoothies en soep

Met een blender maak ik ijskoffie, smoothies, maar bijvoorbeeld ook (koude) soepen of bijvoorbeeld pannenkoekenmix. Met name in de zomer komt de blender dagelijks tevoorschijn voor ijskoffie of smoothies met vers fruit ter verkoeling met warm weer. En als Javian wat slechter eet, maak ik smoothies met veel groenten en fruit voor hem zodat hij net wat meer binnenkrijgt dan met andere drankjes.

‘Oude blenders’

We hebben altijd al twee blenders in huis gehad: een blender die ook goed ijsblokjes kon crushen en een simpele blender die kleingesneden fruit en groente kon blenden. Beide blenders hadden we al in huis sinds we gingen samenwonen, dus ze gingen al best een hele tijd mee. Helaas gingen beide blenders onherstelbaar kapot binnen een week tijd, tijd voor een nieuwe dus!

Mijn verwachtingen van een blender

Ik wilde graag een blender met een kunstof kan, waarvan zoveel mogelijk onderdelen in de vaatwasser kunnen en een die goed ijsblokjes kan crushen. Frank, mijn rechterhand in dit soort situaties, speurde het internet af voor een blender en vond deze witte blender met paarse details van Philips.

Goed geslaagd!

Toen ik deze blender cadeau kreeg voor mijn verjaardag was de belangrijkste test natuurlijk of het lukte om ijsblokjes te crushen en dus maakte ik er als eerste ijskoffie mee. Dat ging enorm goed! Sindsdien heb ik bijna elke dag ijskoffie gemaakt en alle ijsblokjes worden moeiteloos geblend met de rest van de ingrediënten. Daarnaast is ook de pannenkoekentest behaald en een smoothie met spinazie en bevroren mango ging ook moeiteloos!

Alle onderdelen van de kan kunnen uit elkaar en in de vaatwasser, dus schoonmaken is ook makkelijk. De nieuwe blender is mijn nieuwe beste vriend geworden.

Bestel deze blender bij bol.com →

Philips blender review ijskoffie

Dit artikel bevat een affiliatelink, lees de disclaimer.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.