Eten&drinken Halloween

Griezelig zoet voor Halloween: taart en cupcakes

halloween cupcakes halloween feest

Wat is een Halloweenfeest zonder griezelige cupcakes en een bloederige taart? Daarom bestelde ik deze toffe cupcakes en bloederige taart. Geen recept dus, maar wel inspiratie. 

Inspiratie voor Halloween gebak

Al enkele jaren heb ik een Pinterestboard waarop ik inspiratie verzamel voor eten dat past bij Halloween. Dat board staat vol met allerlei ideeën, waaronder enkele taarten en cupcakes. Nou ben ik zelf niet zo’n bakheld, dus stuurde ik mijn inspiratie door naar mijn oudste zus zodat zij wat lekkers kon maken voor een Halloweenfeest dat wij gaven.

Halloween cupcakes

Het werden vier verschillende soorten cupcakes: een mummy, een monster, een jack-o-lantern en een oranje cupcake met kleine zwart-witte suikerdecoratie voor Halloween. Superleuke cupcakes zo en nog eens leuk voor kinderen om te zien – en te eten natuurlijk.

halloween feest taart spinnenweb halloween taart candy blood

Halloween taart

De taart was het spektakelstuk op het feest, want naast de fantastische fondantdecoratie drupte er ook langzaam nepbloed uit een infuus op de taart. De bovenkant van de taart was een spinnenweb met aan de zijkant allemaal spinnetjes, spookjes, pompoenen, vleermuizen en grijze wolkjes.

Better Sweet Than Sorry

Wie mijn maandoverzichten heeft gevolgd weet waarschijnlijk wel dat mijn oudste zus af en toe taarten en cupcakes op bestelling maakt. Wij bestellen dan ook trouw voor elk feest bij haar een taart en cupcakes.

Bekijk nog meer leuke ideeen voor Halloween →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.