Fashion Mama

OOTD: zwart met kleurrijke schoenen en sjaal

ootd mamalifestyle zwart met kleur

Wanneer de accessoires horen te stralen in een outfit, dan moet de rest simpel blijven. Een ‘all black’ outfit of the day dus, want deze schoenen en sjaal zijn te mooi om niet de volle aandacht te krijgen. 

Pom Amsterdam

Nadat ik in 2015 een sjaal van Pom Amsterdam kreeg voor Moederdag raakte ik fan van dit mooie merk. Een paar maanden later scoorde ik deze sjaal in de sale bij de Bijenkorf. De kleuren doen mij denken aan een zonsondergang aan zee, met het prachtige verloop van oceaanblauw naar koraalrood.

Adidasjes

Mijn schoenen zijn van Adidas en kocht ik in 2015 nadat ik deze bij een blogger voorbij zag komen, volgens mij bij Shirley van toentertijd Styleguide.nl. Ik werd verliefd op het patroon, de kleuren en hoewel ik niet zoveel met Adidas had – ik ben meer een Vansmeisje – kon ik het niet laten om ze te kopen. Ze hebben een tijd lang in de kast gelegen omdat ik niet goed wist hoe ik ze moest combineren.

Maar in combi met de sjaal van Pom Amsterdam en een verder volledig zwarte outfit stelen de schoenen en de sjaal de show. Precies zoals het hoort.

‘All black’

Mijn zwarte t-shirt is van H&M, de zwarte linnen broek is van de Hema. De fijne tas is van Keecie Bags en straalde in een andere OOTD.

ootd mamalifestyle zwart met kleur adidas ootd mamalifestyle zwart met kleur pom amsterdam

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.