Halloween Kind Spelen

Spotlight: schattige serie met monsters op Netflix ‘Super Monsters’

netflix super monsters

Samen met Javian ontdekte ik deze superleuke serie op Netflix met monsters: Super Monsters! Eigenlijk een hele lieve serie, want deze ‘kindermonsters’ zijn gewoon heel schattig. 

Zelf kiezen op Netflix

Sinds wij ook een Netflixaccount hebben, mag Javian af en toe zelf aangeven wat hem leuk lijkt om te kijken. En soms pakt dat heel goed uit, zoals met de serie ‘Super Monsters’. Ik twijfelde of dit wel geschikt was voor Javian, maar hij wilde zo graag kijken dat ik besloot eerst een paar afleveringen samen te kijken. Kennelijk heeft hij iets van mijn fascinatie voor Halloween geërfd haha.

Super Monsters

De serie ‘Super Monsters’ is geschikt voor alle leeftijden, maar ik vind de serie vooral erg geschikt voor drie jaar en ouder. Ik denk dat Javian het eerder toch nog iets te spannend of ingewikkeld had gevonden. De kleine monsters zijn de zonen en dochters van de ‘grote monsters’ zoals Frankenstein en Graaf Dracula. Als de zon onder gaat, gaan de kinderen naar de speciale monsterpeuterspeelzaal. Hun avonturen daar zijn te zien in de serie ‘Super Monsters.

Na een paar afleveringen kende Javian al alle namen van de karakters uit de serie, hij vindt alle karakters dan ook erg leuk. Inmiddels laat ik Javian met een gerust hart alleen afleveringen kijken van Super Monsters, want het is een hele geschikte en leuke serie voor kleuters.

Bekijk de serie Super Monsters op Netflix.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.