Gezin Halloween

De leukste ideeen voor een herfst bucket list

herfst bucket list inspiratie

Sinds de komst van mijn kinderen ben ik de herfst steeds meer gaan waarderen en met een beetje hulp van Pinterest kwam ik op een hele lijst met leuke ideeën om deze herfst te gaan doen. Pak de herfst bucket list er maar bij en invullen maar! 

Download jouw eigen herfst bucket list →

De ideeën voor deze lijst zijn afkomstig van mijn eigen ‘herfst bucket list’ en dus passend bij mijn gezin met een dreumes en kleuter en uiteraard ook op waar wij wonen. Natuurlijk zijn er nog veel meer ideeën te bedenken, zoek maar eens op Pinterest naar ‘fall bucket list’ of ‘autumn bucket list’.

Inspiratie voor een herfst bucket list

Ik ben heel benieuwd naar jouw herfst bucket list? Deel deze met de hashtag #mamalifestylenl op Instagram, dan kan ik hem ook zien.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.