Kind Lezen

Het ongeloofelijke maar waargebeurde verhaal over de dino’s – Guido van Genechten

Kinderboek Het ongeloofelijke maar waargebeurde verhaal over de dino's

Het boek ‘Het ongeloofelijke maar waargebeurde verhaal over de dino’s’ gaat natuurlijk over dino’s, maar het boek begint met een kip… Maar wat heeft een kip te maken met dino’s? In het boek ‘Het ongeloofelijke maar waargebeurde verhaal over de dino’s’ kun je dat lezen. 

Het ongeloofelijke maar waargebeurde verhaal over de dino’s

Het boek is eigenlijk informatief, want het vertelt ontzettend veel informatie over dino’s en de tijd waarin zij leefden. Maar bovenal is het een grappig prentenboek, want een kip vertelt op een eigenzinnige manier over zijn familie, de dino’s. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen kan het boek ook steeds uitgebreider verteld worden. Met informatie over de specifieke namen van dino’s tot hun gewicht en hoeveel jaren geleden zij leefden.

Familie-album van de kip

Het boek is een echte aanrader voor dino-liefhebbers en andere nieuwsgierige kinderen, het is een geschikt boek voor zowel peuters als kleuters, hoewel ook oudere kinderen dit boek ook zeker zullen kunnen waarderen. Het verhaal wordt ondersteund door een kijkje in het familie-album van de kip wat vele leuke illustraties over dino’s bevat.

Bestel ‘Het ongeloofelijke maar waargebeurde verhaal over de dino’s’ bij bol.com

Kinderboek Het ongeloofelijke maar waargebeurde verhaal over de dino's (2) Kinderboek Het ongeloofelijke maar waargebeurde verhaal over de dino's (1)

Pinterest - het ongeloofelijke maar waargebeurde verhaal over de dino's

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.