Sinterklaas

De leukste sinterklaasdecoratie van Meri Meri

meri meri sinterklaas slinger

Als er één merk is dat fantastische feestdecoratie verkoopt, dan is het Meri Meri. En nu is er ook sinterklaasdecoratie voor een geweldig sinterklaasfeest. Bekijk de leukste items van deze collectie en bestel deze direct bij PSikhouvanjou.nl. 

Sinterklaas slinger

Een slinger geeft snel sfeer in huis en deze mooie slinger helemaal, want hij bestaat uit drie mooie matchende slingers van elk 2,5 meter. Er is een vlaggetjeslijn, een slinger met Amerigo – ‘Welkom’ – en de stoomboot en een slinger met Sinterklaas en Piet.

Meri Meri sinterklaas slinger – 16,95

Papieren bakjes voor pepernoten

Deze bakjes voor pepernoten zijn ideaal voor op een gezellige tafel met allemaal lekkers. Het zijn vrij grote bakjes, dus er kunnen lekker veel pepernoten in. Dat zal lekker smaken!

Meri Meri pepernotenbakjes – 4,95

Prikkers van Sint en Piet

Handige prikkers met afbeeldingen van Sint en Piet, de stoomboot en Amerigo. Erg leuk om gebak mee te versieren, cupcakes of andere hapjes of om te gebruiken bij cadeautjes.

Meri Meri sint en piet prikkers – 8,95

Papieren bekers van Amerigo

Amerigo is natuurlijk ook welkom op het sinterklaasfeest, leuk met deze papieren bekers met Amerigo op de zijkant. Of het handig drinkt is een tweede… maar wie weet kun je nog ergens rood-witte papieren rietjes vinden?

Meri Meri papieren bekers Amerigo – 7,95

Dit artikel bevat affiliatelinks, bekijk de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.