Sinterklaas

Sinterklaasliedjes zingen met Zappelin

Nu Sinterklaas weer in het land is, is het natuurlijk wel de bedoeling dat er ook gezongen wordt. En voor alle ouders die de teksten soms even kwijt zijn, heb ik een handige tip: video’s van Zappelin! Bij deze een selectie van de leukste sinterklaasliedjes op het Youtubekanaal van Zappelin. 

Zappelin sinterklaasliedjes

Het voordeel van de sinterklaasliedjes op het Youtubekanaal van Zappelin ten opzichte van andere Youtubekanalen? Deze liedjes zijn niet zo druk, zonder harde en onnodige harde beats, maar gewoon begeleid met een piano.

Alle sinterklaasliedjes komen in de sinterklaastijd voorbij op Zappelin tussen de televisieprogramma’s door, een leuke verrassing tussen alle kinderfiguren en programma’s die soms niets met Sinterklaas te maken hebben.

Hij komt, hij komt

Een welbekend sinterklaasliedje wat leuk is om te zingen gedurende de hele sinterklaastijd, maar ook vlak voor een sinterklaasfeest of sinterklaasviering.

Hij komt, hij komt

Een welbekend sinterklaasliedje wat leuk is om te zingen gedurende de hele sinterklaastijd, maar ook vlak voor een sinterklaasfeest of sinterklaasviering.

Hoor de wind waait door de bomen

Een van mijn eigen favorieten, doordat het niet zo’n druk liedje is. Het is ook een heerlijk liedje om te zingen bij het naar bed gaan, overigens zing ik het dan wel alleen als Javian zijn schoen heeft gezet.

Piet ging uit fietsen

Een van de favorieten van Javian, want hij vindt het zo’n grappig liedje. Ik gok dat hij nogal visueel is ingesteld.

Rommel de bommel

Dit sinterklaasliedje ken ik niet goed, maar het is wel een heerlijk liedje om even lekker op te dansen met Javian.

Zachtjes gaan de paardenvoetjes

Een nieuwe favoriet in wording voor Javian, ik zing het met bedtijd met het couplet ‘paardje is nog lang niet moe’. Overigens zing ik sowieso maar twee coupletten van dit liedje.

Zie de maan schijnt door de bomen

Nog zo’n fijne klassieker en ook heel fijn om ’s avonds te zingen bij het schoenzetten of een Sinterklaasfeest. Vooral het couplet over ‘eerlijk zullen we alles delen’ wordt hier langzamerhand van toepassing haha.

 

Alvast oefenen voor Kerst? Bekijk de leukste kerstliedjes van Zappelin!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.