Eten&drinken Recepten

Koffie versieren met kerst sprinkles

kerst koffie kerst babyccino kerst sprinkles

Jingle all the way… En dus gaan er gewoon vrolijke kerst sprinkles over de koffie en babyccino. Want als we dan toch kerst vieren, dan is het ‘Jingle all the way’. 

Kerst sprinkles

Een tijdje geleden liep ik in de Wibra tegen een doosje kerst sprinkles met vijf verschillende soorten sprinkles aan en ik kon het niet laten die mee te nemen natuurlijk. ‘leuk om een fudge of rocky road mee te versieren’ dacht ik. Maar er zijn natuurlijk veel meer ideeen te bedenken met kerst sprinkles. Toen Javian en ik afgelopen week samen koffie en een babyccino aan het maken waren, kwamen we op het idee op deze te versieren met de sprinkles.

Eerst maakten we een koffie voor mij en een babyccino voor Javian, heel gemakkelijk met onze melkopschuimer van Nespresso: voor Javian schuim ik enkel wat houdbare volle melk. Daarna was het tijd voor versieren! Javian wilde graag de candy canes en wat gekleurde hagelslag over zijn babyccino en ik alleen de gekleurde hagelslag omdat ik hoopte dat deze zou oplossen in de koffie.

Kerst sprinkles kopen

Het doosjes sprinkles wat ik vond, kwam dus bij de Wibra vandaan. Maar online zijn er ook nog leuke adresjes te vinden met mooie sprinkles speciaal voor de feestdagen, zoals dutchsprinkleshop.nl of tlcs.nl.

kerst koffie kerst sprinkles kerst babyccino

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.