Dagjes uit Evenementen Uitgaan & reizen

Weekendtip: Sissy-Boy kerstmarkt 9 december

sissy-boy kerstmarkt 2017 aankondiging

Ook dit jaar organiseert Sissy-Boy weer een kerstmarkt in Amsterdam: de Sissy-Boy Kerstmarkt op het Amstelveld! Een leuke markt voor het hele gezin met vele mooie merken en producten, activiteiten en muziek. Zo kom je goed in de kerstsfeer! 

Sissy-Boy kerstmarkt

Sissy-Boy ken je waarschijnlijk wel als winkelketen met prachtige producten voor het hele gezin en thuis. Die producten zijn ook te vinden op de kerstmarkt, naast een heleboel andere merken. De markt die Sissy-Boy organiseert is een echte kerstmarkt en dus is er gluhwein, kerstsfeer, live muziek en heel veel gezelligheid. Daarnaast is het de ideale plek om kerstinkopen te doen.

Merken en producten

Naast natuurlijk het merk Sissy-Boy zijn ook de volgende merken te vinden op de markt:

Doing Goods | Atelier Paradis | Le Cafe Noir Studio | Mannish | Atelier des Femmes | Idiot du Village | Suid Goed | La Petite Francaise | Marky Markers | Tau Cotton | TWO O | Vanmorgen | Lola & Kate | G for Granola | Tea Street | O Green | Wildthings Collectables | Pit Bomans | Riverstones | Kibo Amsterdam | Bobby Rose Jewelry | My Treasure Hunts | MvdT Collection | Iris Maree | TEYM | Spijk Goods | Parblue Footwear | Fleur des Fleurs | By Julia | The nutorious peanutbutter | Naif | Boho Sloff | Bacs Design | De-Vi | Annexstore | Eat Play Love | Ukkoni | Kids to Kids | Makii | Maison Deux | SKOT Fashion | Pockies | Archive Store X M et M | Home is… concept store | P.F. Candles | Cocotte | Lo Amsterdam |

Praktische info

De Sissy-Boy kerstmarkt vindt plaats op zaterdag 9 december op het Amstelveld in Amsterdam. De markt is geopend van 10 tot 18 uur.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.