Mama Marike Zelfzorg

Een nieuwe bril van Kylie Minogue Eyewear

selfie nieuwe bril kylie minogue eyewear haar

Gedurende de maand december zag ik overal aanbiedingen van opticiens voorbijkomen, dus ik ging even kijken hoe het ook alweer zat met mijn zorgverzekering. Omdat ik vanuit de verzekering een leuk bedrag vergoed zou krijgen, zocht ik uit bij welke opticien ik dan de beste deal zou krijgen voor een nieuwe bril. Uiteindelijk liep ik op vrijdagmiddag de Specsavers binnen en kwam naar buiten met een nieuwe bril in bestelling! 

Tijd voor een nieuwe bril

Het was een vrij spontaan idee om een nieuwe bril aan te schaffen, maar ik wilde al wel langer mijn ogen weer eens testen. Niet voor niets, want bij Specsavers bleek dat ik toch weer achteruit was gegaan. Een nieuwe bril was dus niet alleen voor de stijl leuk, maar ook nog eens nodig.

nieuwe bril specsavers

Montuur kiezen

Voordat ik brillen ging proberen, had ik al wel voor mijzelf bepaald dat ik een montuur wilde met wat grotere glazen. Dan heb ik het minste last van hoofdpijnen en aangezien ik zelden make-up en ook zelden sieraden draag, mag de bril van mij wel lekker opvallen. Lange tijd deed ik met een blauwe bril van Esprit, maar nu was ik wel weer toe aan een iets neutraler montuur qua kleur.

Al snel had ik drie zeer geschikte monturen in mijn hand om uit te kiezen: twee semi-transparante monturen waarvan een mat en een montuur waarvan de bovenkant donkerbruin was en de onderkant oudroze. Ik had zelf een voorkeur voor het laatstgenoemde montuur, maar toen ik wat selfies stuurde in de app met mijn ouders en zussen waren zij unaniem qua voorkeur: een transparante bril moest het worden. Het matte montuur was toch iets te flets en dus bleef er een montuur over: een bril van Kylie Minogue Eyewear!

Halverwege januari kon ik mijn nieuwe bril ophalen en het was gelijk een wereld van verschil qua zicht voor mij, maar ook hoe mijn gezicht er nu uitziet. Ik ben in elk geval erg blij met mijn nieuwe bril!

selfie marike nieuwe bril kylie minogue eyewearkylie minogue eyewear nieuwe bril

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.