Mama Marike

#mamaswap valentijnseditie: verzonden en ontvangen

#mamaswap verstuurd pakket

Sinds 2014 organiseert Kimberley, mama van Elara*, de mamaswap via haar weblog en Instagram. Hoewel eerdere edities ook een succes waren, overtrof de Valentijnseditie alle records: 250 mama’s meldden zich aan! Op Valentijnsdag mocht de #mamaswap uitgepakt worden.

Een swap houdt in dat je een pakket uitwisselt met een onbekend persoon, vooral via Instagram is dit fenomeen een groot succes. Bij de #mamaswap deden er allemaal zwangere vrouwen en mama’s mee. Kimberley hield toezicht en heeft ervoor gezorgd dat bijna alle mama’s heel blij werden van hun pakket.

mamaswap ontvangen door Marike

mamaswap ontvangen pakket marike

#mamaswap van Marike: ontvangen

Een paar dagen voor Valentijnsdag werd er een grote, groene doos bezorgd met de tekst ‘Mommy’s me-time’. Geen vermelding van de hashtag, maar het was direct duidelijk. Dit pakket mocht op Valentijnsdag open gemaakt worden.

In de doos vond ik verzorgingsproducten, bakproducten, papieren tags, chocolade, prosecco en een cadeautje voor Javian. Ik wist niet zo goed meer wat ik had ingevuld als interesses bij het aanmelden, maar het was een prima pakket met van alles wat.

mamaswap cadeautjes mamaswap verstuurd mamaswap rompertjes verstuurd mamaswap tissuedoos mamaswap quotes mamaswap happy quotes

 #mamaswap van Marike: versturen

Mijn pakket zou verstuurd worden naar een stoere meisjesmama die van een vleugje roze, maar vooral mintgroen houdt. Daarnaast hield ze van voetbal en lekker eten.

Ook voor het kindje

Het eerst wat in mijn pakket ging was een paar voetbalsokjes voor de dochter van de ontvanger. Bij de Zeeman vond ik geprint rompertje voor een meisje, daarnaast kocht ik een wit rompertje om thuis te versieren. De wolkjes van het versierde rompertje komen van de Hema en de tekst en sterren zijn met een textielstift getekend.

Vrolijke tissuebox

Met plakpapier van de Hema heb ik een tissuebox beplakt zodat deze beter paste bij de smaak van de mama waarvoor ik een swap mocht maken, tissues zijn met een kindje natuurlijk echt onmisbaar.

Mooie quotes

Daarnaast maakte ik een potje met quotes, want op de Pinterestpagina zag ik dat deze mama veel van mooie quotes hield. Ik heb een aantal quotes opgeschreven op lange stukjes papier en deze opgerold in het potje gedaan.

En compleet…

Om het pakket compleet te maken verzamelde ik een stapeltje ansichtkaarten met het thema Valentijn, twee mintgroene placemats, een fotolijstje met het woord ‘Love’, bosbessenthee van Sostrene Grene, honeycombbollen, servetjes met de tekst ‘You are beautiful inside and out’ en een zelfgemaakte hartjesslinger.

Deze blog stond al een tijd klaar, maar is helaas niet eerder online gekomen. Maar omdat inspiratie voor een swap altijd welkom is, wordt deze nu alsnog gepubliceerd. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.