Kind Spelen

5x een leuke houten loopfiets

5x houten loopfietsen

Nog een week en dan wordt onze kleine Senne alweer één jaar oud! En dus was ik de afgelopen week druk bezig met het samenstellen van een verlanglijstje voor onze jongste zoon. In mijn zoektocht kwam ik ontzettende leuke loopfietsen tegen, bij deze een lijstje met de allerleukste houten loopfietsen. 

pinolino loopfiets vespa mint

Mintkleurige ‘Vespa’ loopfiets

Het design van deze houten loopfiets is geïnspireerd op de Vespa scooters, maar dan uitgevoerd in hout en geverfd in een hippe mintgroene kleur. Ook leuk zijn de kleine details waardoor het echt een scooter lijkt zoals het cognacbruine zadel en handvaten van het stuur. Deze loopfiets is in drie maten te verstellen en daardoor lang te gebruiken.

Bekijk de Pinolino ‘Vespa’ loopfiets bij bol.com

 

houten bakfiets grijs

Houten bakfiets van Bandits&Angels

Hoe leuk is dit: een bakfiets voor jouw kleintje! Een zitje en een stuur om vooruit te komen en een bak om lekker veel rommel heen en weer te fietsen. Ik weet zeker dat mijn kinderen dit geweldig zouden vinden en van het design en de kleur word ik erg blij. Er is overigens ook een variant met mintgroen.

→ Bekijk de houten bakfiets voor kinderen bij bol.com

sebra loopfiets grijs

Grijze houten loopfiets van Sebra

De loopfiets van Sebra is net nieuw en aardig aan de prijs, maar wel ontzettend leuk. Hij is zacht van kleur met licht hout en lichtgrijs. En dankzij de rubberen rand om de wielen maakt hij niet veel geluid. Deze loopfiets is geschikt van 1,5 jaar – waarschijnlijk omdat kinderen dan pas goed bij het stuur kunnen vanaf het zitje. Maar mijn ervaring met loopfietsen is dat het lopen met de fiets aan de hand ook al enorm leuk is, een prima cadeau voor een eerste verjaardag dus!

Bekijk de Sebra loopfiets bij Flinders.nl

moulin roty loopfiets vrachtwagen

Vrachtwagen loopfiets van Moulin Roty

Moulin Roty is een merk met stijlvol speelgoed en deze loopfiets is daarop geen uitzondering. Deze loopfiets is echt mijn favoriet van dit lijstje. De subtiele blauwe kleur combineert prachtig met het hout en het design is heel strak en toch kindvriendelijk. En er is genoeg ruimte om allerlei spullen mee te vervoeren net zoals bij een echte vrachtwagen.

Bekijk de Moulin Roty loopfiets bij villahoera.nl

planeco loopfiets bus

Planeco loopfiets ‘bus’

Hoe ontzettend leuk is deze bus van Planeco? Heel simpel qua design, maar duidelijk een bus en volgens mij geschikt voor zelfs twee kinderen om op te zitten. Ook weer rubberen wielen zodat het rijden haast geluidloos gaat en een fijne prijs voor een houten loopfiets.

Bekijk de Planeco loopfiets bij bol.com

Op zoek naar nog meer leuke tips voor speelgoed? Bekijk de andere blogs over ‘spelen’.

Dit artikel bevat affiliatelinks, bekijk de disclaimer

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.