Kind Kleding

Speciale kerstcollectie van Mini Rodini en Harrods

mini rodini xmas 2016 sweater white bow

Speciaal voor de kerst heeft Mini Rodini een speciale kerstcollectie gemaakt in samenwerking met het Engelse warenhuis Harrods. Bij deze de beelden van de collectie en meer informatie over de items, dan kun je daarna gelijk shoppen! 

Mini Rodini viert kerst!

Dit is de eerste keer dat Mini Rodini een speciale feestcollectie lanceert, een echte musthave collectie dus. De collectie bestaat uit onesies, truien en jurken met een vrolijke rendierenprint. De items zijn verkrijgbaar in het rood en donkerblauw. Naast deze items zijn er exclusief bij Harrods en de webshop van Mini Rodini nog twee truien verkrijgbaar in het groen en wit. Feestelijke kleuren, perfect voor de kerstdagen.

mini rodini xmas 2016 green sweater mini rodini xmas onesie reindeer blauw mini rodini xmas onesie reindeer red

Mini Rodini XMAS kopen?

Alle items zijn verkrijgbaar vanaf 17 november bij de winkels van Mini Rodini, de webshop en geselecteerde verkooppunten zoals Harrods.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.