Kind Spelen

Hema houten keuken met leuke accessoires

hema houten keuken - speelkeuken

Bijna elk kind vindt het leuk om te spelen in een speelgoedkeukentje. Daarnaast is het ideaal speelgoed voor kinderen als papa of mama eten maakt en de kinderen het gedrag kunnen imiteren in hun eigen keukentje. Hema speelt daar slim op in met een nieuw houten speelkeukentje en veel leuke accessoires. 

Bekijk ook het HEMA houten speelgoed voor 2019 →

Wij hebben al een aantal jaar een speelkeukentje in huis en dat is ook al jaren een groot succes. Het is een ideaal cadeau om te geven en met alle leuke keukenaccessoires die tegenwoordig te koop zijn, is een verlanglijstje snel gemaakt.

Hema houten speelgoed

Het assortiment houten speelgoed van Hema is echt een aanrader omdat het heel uitgebreid is, maar alle producten ook toegankelijke prijzen hebben. Daarnaast is het houten speelgoed vaak vrolijk gekleurd wat kinderen zal aanspreken.

Een groot voordeel van houten speelgoed vind ik altijd dat het goed op te knappen is als het licht beschadigd is met een beetje schuren of nieuwe schroefjes. Daarnaast kan houten speelgoed altijd geverfd worden in andere kleuren.

Hema houten keukentje en houten winkeltje

Het voordeel aan het speelgoed voor een houten keukentje is dat er een grote speelkeuken verkrijgbaar is, maar ook een kleiner speelkeukentje voor op tafel. Daarnaast is er een Hema winkeltje te koop wat ook erg leuk past bij alle keukenspeelgoed.

Houten speelgoed voor speelkeuken

Naast de keukentjes en het winkeltje zijn er ook heel veel accessoires te koop om echt te kunnen spelen met het keukentje of winkeltje. Denk aan een heleboel houten etenswaren, maar ook houten servies. Bekijk het leukste houten speelgoed:

 

Dit artikel bevat affiliatelinks, wanneer jij een aankoop doet via de link ontvang ik een kleine commissie die ik kan gebruiken om de website nog mooier en beter te maken – bedankt als jij daarbij wilt helpen! 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.