Kind Kleding

Superleuk nieuw kinderkledingmerk: Stripes&Stories

stripes stories kinderkledingmerk

Er is een spiksplinternieuw merk met hele toffe en duurzame kinderkleding: Stripes&Stories. De collectie bestaat uit drie verschillende prachtige prints, allemaal even mooi en uniek. En de liefde van de makers voor kinderkleding is voelbaar in de hele collectie. 

Stripes&Stories

Het komt niet zo heel vaak meer voor dat er een nieuw kinderkledingmerk wordt gelanceerd dat echt supertoffe dingen maakt, maar Stripes&Stories is absoluut zo’n tof merk. Kwalitatief mooie en originele kinderkleding die zowel kinderen als ouders aanspreekt.

Per print zijn er drie verschillende kledingstukken verkrijgbaar: een trui, een jogger en een short. De collectie is misschien niet heel groot en uitgebreid, maar de liefde voor ontwerpen en duurzame kinderkleding is wel heel erg te voelen uit dit merk.

Tip: bekijk en lees eens mee op het Instagramaccount van Stripes&Stories, waar hele toffe en inspirerende updates al geplaatst zijn en waarvan er vast nog meer zullen volgen!

De huidige collectie is verkrijgbaar van maat 74-80 tot en met 104-110. De volgende collectie zal ook in maat 110-116 verkrijgbaar zijn.

Van luipaard tot garnaal

De collectie bestaat uit drie toffe dierenprints: een luipaard, bengaalse tijger en een print met onderwaterdieren zoals een rog en garnalen. De prints hebben ook nog eens leuke bijpassende namen zoals ’the bengal’, ‘leoparty’ en ‘salt’.

De bengaalse tijger en luipaardprint zagen we natuurlijk ook al bij andere merken, niet zo origineel als bij Stripes&Stories. Vooral de kleurstellingen van de prints zijn erg origineel, de basis van de luipaardprint is lichtblauw en de print is ingezoomd afgebeeld.

De prints zijn zelf ontworpen door Stripes&Stories en exclusief vanuit dit merk verkrijgbaar. Alle producten zijn biologisch en in Nederland geproduceerd.

Bekijk de hele collectie in de webshop van Stripes&Stories of shop bij Pluk&Paloma.

Lees nog meer leuke en inspirerende blogs over kinderkleding, outfits en toffe merken

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.