Kind Kleding

Flinque ss16: dromerig mooi + winactie

Flinque SS16 fringe onesie aqua okergeel

Flinque ken je van de fijne en unieke kinderkleding met mooie prints. Na de lancering van de webshop bleef het even stil, maar achter de schermen was het erg druk… Er werd namelijk hard gewerkt aan de zomercollectie. En het eerste deel van de zomercollectie is vanaf nu namelijk verkrijgbaar! En wij mogen een mooie set cadeau geven. Kijk je mee? 

Uniek en exclusief

Flinque is een relatief klein en vooral exclusief merk voor kinderkleding, maar groots in ontwerpen. Al langere tijd werden de items toegespitst op de seizoen qua materiaalgebruik en prints, maar nu is er een officiele zomercollectie. Deze komt in verschillende delen online in de webshop van Flinque en het eerste deel is nu te koop.

Flinque SS16 drop 1

De eerste ‘drop’ bestaat uit de volgende items: de grijze legging met vrolijke franjes, een crispy witte legging met prachtige bladerprint, ‘dream like a unicorn’ tanktops in groen en roze en het shirt in het wit.

Later volgen onder andere nog de vrolijke onesies met de unicorn-print.

Voor baby, peuter en groter

De kleding van Flinque is verkrijgbaar vanaf maat 56-62 tot en met maat 92-98 voor de leggings en de shirts tot en met maat 4-5 jaar. Kijk voor de maten in de webshop, want bij elk product vind je een handig schema met de precieze afmetingen van de kleding.

Flinque SS16 unicorn leaves legging Flinque SS16 unicorn franje leggingFlinque SS16 winactie

Flinque set winnen!

Wij zijn heel trots dat we bovenstaande mooie set van Flinque mogen weggeven. De set bestaat uit een legging met franjes in een maat naar keuze (kies uit 56-62 t/m 80/86), een set kaarten en de linnen tas met ‘Let Love Rule’ print.

Wat moet je doen:

 • Laat weten wie jij blij wil maken met deze set van Flinque.
 • Dat mag via een reactie op dit artikel, maar ook via de Facebookpagina of het Instagramaccount van Mamalifestyle.nl. Enne, taggen mag natuurlijk!
 • Op maandag 29 februari kiezen we een winnaar uit alle reacties waarmee we persoonlijk contact opnemen via mail of social media.
 • Deze winactie is afgelopen.

En we zouden het erg leuk vinden als je Flinque ook volgt op Facebook en Instagram.

 

Lees meer over Flinque. Meer zomercollecties bekijken van andere merken? Bekijk de tag ‘SS16‘.

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reageren
  Jentl
  februari 16, 2016

  Oh WAUW! Is het erg als ik voor mezelf wil meedoen? ❤️ Of nou ja, niet in maatje 42 maar voor m’n stoere knofjekind dan, maat 92. Ze zou er in stralen!

 • Reageren
  Jentl
  februari 16, 2016

  Maat 86 dus, bedoelde ik. 😉

 • Reageren
  Patricia
  februari 16, 2016

  Wat gaaf! Ik wil deze set graag winnen voor mijn zusje en haar dochtertje van bijna 1. Vorig jaar kwam de kleine meid zes weken te vroeg ter wereld en nu is ze al een echt klein draakje dat haar eerste stapjes zet. Als trotse tante – die ook nog eens aan de andere kant van het land woont dus haar vooral via FaceTime ziet – zou ik ze graag verrassen met deze prijs. Ga het merk sowieso volgen, want zo’n outfit cadeau is toch top!

 • Reageren
  Roos
  februari 16, 2016

  De zomercollectie is zo gaaf! Ik ben sowieso echt dol op Flinque en mijn jongste heeft dan ook meerdere items in de kast (gehad) van dit heerlijke merk. Momenteel heeft hij schoentjes aan zijn voeten van hun hand, in precies dezelfde kleur franje op de legging… ik kan dus niet anders dan mee doen voor Kenji, die met zijn pamperbillen prima in maatje 80/86 past 🙂 ooh en die tas = <3 #ennuduimendraaien

 • Reageren
  Vivian
  februari 22, 2016

  Ooh leuk!! In April wordt ik weer tante en ik zou dat meisje wel in een flinque willen zien! Hoe tof is dat!!!

 • Reageren
  Amber
  februari 28, 2016

  En hier dan ook nog een reactie achter laten dat ik het broekje heel erg graag voor mijn dochtertje wil winnen. En nu al helemaal na nog herstellende te zijn van de griep. En ze heeft er zelfs mee in het ziekenhuis gelegen. Ze verdient dit vrolijke broekje 🙂

  De tas wil ik graag voor mijzelf winnen en de kaartjes stuur ik op naar lieve vrienden

 • Laat een reactie achter

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.