Kind Spelen

Poppy Zingt: lieve liedjes met mooie video’s voor kinderen

poppy zingt - bekende kinderliedjes met lieve video's

Ben jij op zoek naar leuke video’s die wel op repeat kunnen voor de kinderen zodat jij even rustig kunt koken of douchen? Poppy Zingt maakt video’s met bekende kinderliedjes zacht gezongen en met mooi en duurzaam speelgoed in beeld. Een heel tof project dat jouw steun goed kan gebruiken! 

Hoezeer ik het ook wilde uitstellen, ook hier kwam uiteindelijk Youtube tevoorschijn als oplossing om even rustig te kunnen koken of douchen. Maar het liefst zo kort mogelijk en met het geluid zacht, want jeetje, wat een harde herrie zit er soms bij die video’s. Gelukkig kan dat vanaf nu anders!

popp zingt opname bus

Poppy Zingt

De mama’s Laura, Simone en Liz zijn gestart met Poppy Zingt. Video’s gemaakt met mooi en duurzaam speelgoed passend bij de liedjes en zacht ingezongen zonder onnodige beats. Initiatiefnemer Laura de Jong is ook het brein achter poppytopumpkin.nl, een website vol met duurzame tips voor zwangere vrouwen en mama’s. Zij weet dus ook precies welk mooi en goed speelgoed gebruikt kan worden in de leuke video’s.

Inmiddels staan er al een aantal video’s online:

Maar de mama’s willen graag meer video’s maken met nog meer bekende kinderliedjes en bijpassende video’s. En daarvoor hebben ze hulp nodig! Er is een crowdfunding gestart zodat er nog meer liedjes gemaakt kunnen worden. En in ruil voor jouw steun kun je kiezen voor bijvoorbeeld toegang tot alle liedjes op een speciaal platform zonder reclames tussendoor of bijvoorbeeld een workshop van zangeres Simone of stylist Liz, daarnaast mag je stemmen op welke liedjes er nog meer gemaakt moeten worden.

Lees meer over hoe jij Poppy Zingt kunt steunen →

Enne, hoe meer liedjes er gemaakt worden, hoe langer jij dus rustig kunt douchen of weer eens uitgebreid kunt koken.

poppy zingt eendje

Wij zijn fan van Poppy Zingt

De video’s vallen hier erg goed in de smaak. Senne kijkt er ademloos naar en Javian vindt het ontzettend leuk om naar het ‘bewegende’ en herkenbare speelgoed te kijken en ondertussen lekker mee te zingen. Bij deze video’s kan het geluid ook gewoon op normaal volume, dan kan ik ze ook met een gerust hart laten kijken.

En ik? Ik kijk en luister gezellig mee. Zo oefen ik ook een beetje met zingen – want nee, ik ben duidelijk geen zangeres, maar zingen is wel heel leuk om samen te doen. En kijken doe ik ook graag, want ik vind het inspirerend mooi hoe de liedjes tot leven zijn gebracht met dat mooie speelgoed.

Poppy Zingt heeft mijn steun en ik hoop dat jij ook wilt steunen, onze kinderen én oren zullen ons dankbaar zijn!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Astrid
    oktober 20, 2018

    Wat een ontzettend leuk initiatief! Het is inderdaad zo jammer dat op YouTube filmpjes vaak niet echt kindvriendelijk zijn, ook als ze wel zo bedoeld zijn. Super dit dus!

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.