Sinterklaas

Mintgroene pietenmutsen van Echt Ilona

mintgroene pietenmuts echt ilona

De meeste winkels die pietenmutsen verkopen zijn felgekleurd met dito gekleurde veren en gouden accenten. Dat kan gelukkig ook anders! Mijn zoons hebben mintgroene pietenmutsen met vilten veren van Echt Ilona: leuk en origineel! 

De pietenmutsen van Echt Ilona zijn zelf samen te stellen qua stof en kleuren van de vilten veren. Er zijn veel verschillende combinaties te maken passend bij jouw kind. Wij kozen voor een mintgroene stof met witte driehoekjes en vilten veren in wit, grijs en zwart omdat de jongens vaak (mint)groen dragen, maar ook omdat mintgroene pietenmutsen vrij uniek zijn. Het voorbeeld op de site van Echt Ilona met gestreepte okergele stof vind ik ook heel erg tof!

Wij hebben een pietenmuts in kindermaat, maar die pas ik ook nog zoals je kunt zien op de foto. Voor Senne hebben we een babymaatje, maar die past Javian ook nog. Voor de volwassenen met een klein hoofd zijn ze dus ook heel erg leuk om te bestellen.

Bestel de pietenmuts bij Echt Ilona →

Gemakkelijk te herkennen

De pietenmutsen van Echt Ilona vond ik vorig jaar via Instagram, wij bezochten toen de Sinterklaasintocht in Dokkum en het leek mij wel handig als de jongens unieke pietenmutsen zouden hebben zodat ik ze snel zou kunnen herkennen in de menigte.

pietenmuts echt ilona javian senne marikepietenmuts echtilona.nl

 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.