Sinterklaas

De leukste last-minute tips voor Sinterklaas 2018

Mamalifestyle december 2015 - Sinterklaas stolp

Vandaag is het 5 december en voor velen is het vanavond pakjesavond – en misschien zijn er nog een aantal die het dit weekend vieren. Daarom in deze blog nog een paar laatste tips voor cadeautjes, recepten om bijvoorbeeld nog een restje pepernoten op te maken en makkelijke sinterklaasdecoratietips. Fijne pakjesavond! 

Sinterklaasdecoratie

  • Sinterklaasslingers: Wie heeft er tegenwoordig geen letter banner in huis? Het is de makkelijkste manier om het huis te versieren passend bij een thema. Voor de Sinterklaasperiode zijn er heel veel leuke teksten te bedenken voor een sinterklaasslinger. Lees meer over sinterklaasslingers →
  • Sinterklaasprintables: Er zijn zoveel waanzinnig leuke printables te vinden voor Sinterklaas. Veel aftelkalenders, maar ook decoratie en zelfs spelletjes. Bekijk de lijst met sinterklaasprintables →

Sinterklaasrecepten

Sinterklaascadeautips

Druk aan het inpakken, maar mist er nog een cadeau voor een kind? Gelukkig zijn de winkels vandaag gewoon open en kun je bijvoorbeeld bij de Hema hele leuke houten muziekinstrumentenhouten voertuigen of houten keukenspullen kopen. En bij de Intertoys zijn de houten auto’s van Little Dutch verkrijgbaar. Of geef een van de Schleich dieren die ook leuk in huis staan als kerstdecoratie.

Sinterklaastips

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.