Sinterklaas

5x supertof en stijlvol Sinterklaas inpakpapier

sinterklaas cadeaupapier

Waarschijnlijk ligt er een stapel cadeautjes te wachten om ingepakt te worden, maar leuk cadeaupapier vinden kan best lastig zijn. Gelukkig heb je nog genoeg tijd om Sinterklaas inpakpapier op tijd te bestellen voor pakjesavond. 

Bekijk ook superorigineel cadeaupapier van Sinterklaas bij Motiflow.

sinterklaas cadeaupapier paperfuel illustrations

Stijlvol in zwart-wit

Als je cadeautjes voor kinderen, vrouwen en mannen moet inpakken zit je met zwart-wit inpakpapier altijd goed. Dit inpakpapier heeft een look van krijtbord met allemaal teksten die met Sinterklaas te maken hebben.

Paperfuel cadeaupapier sinterklaas zwart-wit bij madamelapoule.nl

sinterklaas mijter cadeaupapier

Mijter, maar dan anders

Mijters hoeven niet rood met geel te zijn om te herkennen dat het de mijter van Sinterklaas is. Lichtblauw met roze volstaat ook en is een stuk stijlvoller, tenslotte doen pastelkleuren het de afgelopen jaren erg goed in huis.

Mijter cadeaupapier lichtblauw bij vlindersinjebuik.eu

sinterklaas cadeaupapier retro sint

Mooi met kleur

Kleurrijk, maar stijlvol inpakpapier voor Sinterklaas… Dat kan best lastig zijn, maar het bestaat gelukkig wel. Het merk BIRI heeft Sinterklaas inpakpapier in een retro stijl met verschillende teksten passend bij pakjesavond.

BIRI cadeaupapier retro sinterklaas bij vlindersinjebuik.eu

sinterklaas cadeaupapier brons

Koperen Sinterklaas

Hoewel Sinterklaas en zijn pieten de meeste deuren tegenwoordig opent met een steen, is het idee van de daken een stuk magischer. Gelukkig zie je wel nog pieten op de daken op dit mooie koperen inpakpapier.

Cadeaupapier sinterklaas brons bij happypaper.nl

hema sinterklaas cadeaupapier

Vrolijk inpakpapier

Ken je het Hema cadeaupapier al? Er zijn voor de Sinterklaasperiode verschillende varianten verkrijgbaar, inclusief cadeautasjes en labels. Enne, de pyjamabroeken van de foto kun je ook daar kopen.

Meer cadeaupapier tips?

Kleine cadeautjes? Gebruik de leuke Sinterklaas cadeauzakjes van Dille&Kamille. Je kunt bij Hip&Hot ook gratis cadeaupapier printen, ontworpen door Wendy de Boer. Bekijk ook de zelfmaakideeen voor inpakken van Wimke Tolsma op het HEMA blog.

Laatste afbeelding via instagram.com/hemanederland, ander afbeeldingen via webshops.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    wimke
    december 2, 2015

    Soms is het inpakpapier zo mooi! Dan is het gewoon een extra “cadeautje”! ?

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.