Mama Zelfzorg

365 dagen creatief met prachtige, creatieve dagboeken

creatieve dagboeken invulboeken kleurboeken

Ben jij op zoek naar creativiteit of inspiratie? Gelukkig zijn er een heleboel mooie invulboeken en creatieve dagboeken die helpen om een heel jaar creatief te zijn. Bekijk de lijst met creatieve dagboeken en inspirerende invulboeken. 

creatieve dagboeken creative flow

Creative flow – 365 dagen mindfulness

Een mindful werkboek met veel mooie illustraties om elke dag bewust na te denken over een bepaald onderwerp. Met ruimte om te schrijven of te tekenen, passend bij de opdrachten in het boek.

Bestel ‘Creative flow – 365 dagen mindfulness’ bij bol.com →

creatieve dagboeken elke dag letter

Elke dag een letter

Handlettering is de laatste jaren erg populair, wil jij het ook graag kunnen of nog meer geprikkeld worden om ermee aan de slag te gaan? Dan is het boek ‘Elke dag een letter’ een aanrader, want hierin staan 365 ideeën om te oefenen met handlettering. Met uitleg over verschillende soorten letters en voorbeelden van handlettering.

Bestel ‘Elke dag een letter’ bij bol.com →

creatieve dagboeken face a day

Face-a-day journal

Dit is een dagboek om elke dag te tekenen wat jouw gemoedstoestand is. Het boek is gevuld met gekleurde cirkels om elke dag in te tekenen. Leuk ook om te combineren met een boek van Jack Spicer over portretten leren tekenen.

Bestel ‘Face-a-day journal’ bij bol.com →

creatieve dagboeken draw every day

Draw every day – draw every way

Een inspirerend boek om elke dag te tekenen. Het boek bestaat uit verschillende thema’s en helpt goed op weg om geïnspireerd te worden om te tekenen. Daarnaast ziet het boek er ook nog eens heel mooi uit met verschillende illustraties.

Bestel ‘Draw every day – draw every way’ bij bol.com →

creatieve dagboeken draw your day

Draw your day

Dit is een dagboek om in te kleuren en bij te houden in een tekening wat er die dag gebeurd is. Met inspirerende illustraties.

Bestel ‘Draw your day’ bij bol.com →

creatieve dagboeken 365 days of colouring

365 days of colouring

Dit is een kleurboek voor volwassenen met voor elke dag van het jaar een kleurplaat om in te kleuren. Het inkleuren van kleurplaten werkt ontspannend en is dus ideaal als rustmomentje op een dag.

Bestel ‘365 days of colouring’ bij bol.com →

creatieve dagboeken 365 elke dag tekening

365 – Elke dag een tekening

Een boek met opdrachten om elke dag te tekenen, te schetsen en te schilderen. Er zijn verschillende categorieën om het tekenen op weg te helpen. Het boek is in het Nederlands vanaf april 2019 verkrijgbaar.

Bestel ‘Elke dag een tekening’ bij bol.com →

creatieve dagboeken 365 days of art

365 days of art

Dit is een boek dat verschillende technieken van kunst uitlegt en inspireert om ermee aan de slag te gaan. Met inspiratie voor kalligraferen, doodlen, handletteren, tekenen en schilderen.

Bestel ‘365 days of art’ bij bol.com →

 

Bekijk ook ‘365 days of creativity’ bij bol.com →

 

Ook leuk: ‘Elke dag een tekening voor kids’ →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.