Pasen

Pasen: carrot cake met paaseitjes en paasdecoratie

pasen carrot cake versierd paaseitjes

Welke taart past er nou beter bij Pasen dan een taart met het favoriete eten van de paashaas: een worteltaart! Het recept voor deze carrot cake is heel gemakkelijk, waardoor er meer tijd overblijft om de carrot cake leuk te versieren. 

Het recept voor deze carrot cake staat al online en is hier te vinden →

Nodig voor carrot cake met paasdecoratie

  • paaseitjes
  • gele, oranje en groene M&M’s
  • witte chocolade paashaasjes
  • gekleurde spikkels
  • wortels, bijvoorbeeld regenboogwortels
  • limoenrasp
  • prikkertjes passend bij Pasen

Stappenplan carrot cake versieren voor Pasen

Maak de carrot cake volgens dit recept. Denk eraan om de cream cheese pas op de carrot te smeren als de cake volledig is afgekoeld, anders smelt de cream cheese. Als de cream cheese op de cake zit, kan deze versierd worden.

Begin met het verdelen van de grotere producten zoals de grote stukken wortel, chocolade paashazen en paaseitjes. Leg wat groene M&M’s bij de wortels als ‘gras’. Verdeel daarna de gekleurde M&M’s eromheen. Voeg hierna wat wortelschaafsel, limoenrasp en sprinkles toe. Verdeel als laatste de paasprikkertjes over de carrot cake.

pasen carrot cake worteltaart versierd paaseitjes

Pinterest - pasen carrot cake

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.