Kind Lezen

Hoe werkt een vliegveld?

Hoe werkt een vliegveld lonely planet junior

Iedereen die wel eens met een vliegtuig gereisd heeft of een vliegveld heeft bezocht, weet dat er ongelofelijk veel te zien is. Dat alles is te vinden in het boek ‘Hoe werkt een vliegveld?’. En nog veel meer van wat normaal achter gesloten deuren blijft voor reizigers. 

Het boek ‘Hoe werkt een vliegveld?’ bestaat uit een helemaal bladzijdes die uitgeklapt kunnen worden tot bladzijdes met verschillende flapjes waaronder meer informatie of afbeeldingen te vinden zijn. Er is van alles te lezen over vliegvelden, maar ook het reizen naar een vliegveld en het inpakken van een koffer. Daarnaast zit er ook een stukje geschiedenis in en informatie over bijzondere vliegvelden.

Het boek is echt een aanrader voor liefhebbers van reizen of vliegtuigen, want er valt zoveel te lezen en te zien in dit boek.

Hoe werkt een vliegveld flapjesboek Hoe werkt een vliegveld flapjesboek (1)

Lonely Planet Junior

Van wie zou dit boek beter afkomstig kunnen zijn dan Lonely Planet? Het boek ‘Hoe werkt een vliegveld?’ is een uitgave van Lonely Planet Junior. Het is een onderdeel van Lonely Planet dat zich volledig richt op kinderen met informatieve boeken over onderwerpen passend bij reizen. Naast ‘Hoe werkt een vliegveld?’ is er ook ‘Hoe werkt een stad?’ verkrijgbaar.

Bestel ‘Hoe werkt een vliegveld?’ bij bol.com

Pinterest - hoe werkt een vliegveld

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.