Sinterklaas

Leuk Sinterklaas cadeaupapier bij bol.com

sinterklaas cadeaupapier bol.com (1)

Er is online veel leuk en origineel Sinterklaas cadeaupapier te vinden, maar vaak bij wat kleinere shops. Bij bol.com is er inmiddels ook steeds meer leuk Sinterklaas cadeaupapier te vinden. Ik maakte een selectie van vijf toffe prints, plus een aantal andere tips voor leuk inpakken in de Sinterklaasperiode. 

Ik ben een voorstander van een Sinterklaasfeest waarbij iedereen zich welkom voelt en dus helemaal voor de roetveegpieten. Gelukkig is er inmiddels heel veel leuk Sinterklaas inpakpapier te vinden, ook zonder zwarte pieten.

Pieten cadeaupapier

Op dit inpakpapier staan roetveegpietjes die tevoorschijn komen uit schoorstenen. De achtergrond bestaat uit dakpannen. Ik vind het heel schattig cadeaupapier, vooral de kleuren vind ik erg mooi.

Bekijk het pieten cadeaupapier bij bol.com →

Zwart-wit sinterklaas cadeaupapier met teksten

Dit zwarte cadeaupapier staat volgeschreven met passende teksten voor de Sinterklaasperiode, zoals leuke liedteksten. Allemaal in mooie witte handlettering. Het cadeaupapier is van het merk Paperfuel, dat ook bekend staat om illustraties en handlettering.

Bekijk het zwart-wit sinterklaas cadeaupapier bij bol.com →

Dakpannen cadeaupapier

Dit cadeaupapier met dakpannen ken ik nog uit mijn jeugd. Het is tijdloos inpakpapier en nodigt ook uit om versierd te worden met tekeningen of stickers. Het is daarnaast ook erg leuk knutselpapier voor de Sinterklaasperiode.

Bekijk het dakpannen papier bij bol.com →

Okergeel cadeaupapier met stoomboten

Prachtig okergeel cadeaupapier versierd met allemaal stoombootjes volgeladen met cadeautjes. De print daaromheen doet denken aan de zee, sterrenhemel of met wat pessismisme een regenbui.

Bekijk okergeel sinterklaas cadeaupapier bij bol.com →

Zwart-wit Sint in the city cadeaupapier

Ook heel leuk is dit zwarte-witte cadeaupapier genaamd ‘Sint in the city’ met allemaal huizen en een subtiele Sinterklaas, pietjes en cadeautjes ‘verstopt’ in de print.

Bekijk zwart-wit inpakpapier ‘sint in the city’ bij bol.com →

 

Ook leuk: deze set van 3 leuke rollen sinterklaas inpakpapier →

Allemaal niet jouw smaak? Koop kraft papier op rol en versier deze met Sinterklaasfiguren door ze te tekenen of met de set Sinterklaasstempels – bekijk de DIY voor Sinterklaas cadeaupapier. Ook leuk: jute zakjes om cadeautjes in te doen of gouden stafjes om op een cadeautje te plakken.

Pinterest - sinterklaas cadeaupapier bol.com

Dit artikel bevat affiliatelinks. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.