Feest Mama Moederdag

Cadeautips voor mama’s: voor stiekeme workaholics

Mamalifestyle september 2015 11 ontbijtritueel

Natuurlijk houdt ze enorm veel van haar kinderen, maar zodra die zich even vermaken of slapen pakt deze mama de laptop erbij en gaat ze aan het werk. Ambitieus, bomvol inspiratie en creativiteit en altijd een eeuwige to-do-list: zijn kenmerken van een workaholic mama. Gelukkig zijn er genoeg moederdag cadeautips te bedenken voor de mama’s die ook graag werken naast het moederschap. 

poster nor-folk work

Poster van Nor-Folk

De beste baan is de baan die niet als werken aanvoelt, zo zegt ook de poster ‘Find a job you love and never work again’. De poster is van het merk Nor-Folk, die bekend staan om hun toffe monochrome producten voor volwassenen en kinderen. Bestel de poster bij Nor-Folk.

herschel rugzak nectarine

Rugzak van Herschel

Een goede rugzak is onmisbaar wanneer er regelmatig gereisd moet worden voor woon-werkverkeer, met een rugzak van Herschel weet je dat je een goede rugzak in huis hebt. En deze variant in de kleur ‘Nectarine’ ziet er ook nog eens heel zomers en vrolijk uit. Bestel de rugzak bij coolblue.nl.

design letters week planner

Weekplanner van Design Letters

Als moeder ontkom je er niet aan dat je goed moet plannen, helemaal als er ook regelmatig werkuren in de week voorkomen. In deze stijlvolle weekplanner van Design Letters is er genoeg ruimte om per dag bij te houden wat er moet gebeuren. Bestel de weekplanner bij vtwonen.nl.

zuperzozial reisbeker

Reisbeker van Zuperzozial

Alle mama’s zullen herkennen dat warme dranken snel afkoelen, het leven van een moeder vliegt namelijk voorbij. Een goede reisbeker die een beetje warmte vasthoudt, komt dus goed van pas. Deze reisbeker van Zuperzozial ziet er ook nog eens stijlvol uit, goed cadeau dus. Bestel de reisbeker bij bol.com.

Nor Folk Work Hard shirt

T-shirt van Nor-Folk

Misschien ken je wel de ‘Wonder Years’ t-shirt van Nor-Folk, maar ken je ook al de shirts met de tekst ‘Play Hard’ voor kinderen en ‘Work Hard’ voor volwassenen? Het laatste t-shirt is natuurlijk een ideaal cadeau voor de mama die altijd hard werkt. Bestel het shirt bij Nor-Folk.

brainstorm design letters

Notitieboek van Design Letters

Inspiratie komt op de raarste momenten en een slimme moeder is daarop voorbereid met een handig notitieboek bij de hand. Dit notitieboek van Design Letters is ideaal voor dat soort ‘brainstorm’-momenten. Er is ook een variant met ‘Actions’ en ‘Sketchbook’ voor tekeningen. Bestel het notitieboek bij vtwonen.nl.

moederdag cadeautips engelpunt laptophoes ijsjes

Laptophoes van Engelpunt

Voor een werkende mama is een goede hoes voor de laptop onmisbaar, maar de meeste hoezen zijn wel erg saai. Dat is zeker niet het geval bij de hoezen van Engelpunt, bekend van bijvoorbeeld het bamboe servies. Er zijn meerdere prints verkrijgbaar, maar die met ijsjes is wel heel lief. Bestel de laptop hoes bij engelpunt.com.

Mok Nor-Folk Work Hard

Mok van N0r-Folk

Naast het t-shirt met de tekst ‘Work Hard’ kun je ook een mok kopen met dezelfde tekst. De mok is groot genoeg voor een flinke kop koffie of thee en dat is weer handig voor mama’s die even hard willen doorwerken en niet continu willen opstaan voor een nieuwe dosis cafeïne. Bestel de mok bij Nor-Folk.

relax mama kaarten

Relax Mama kaarten

Na al dat werken heeft mama wel een relax momentje verdient en om haar daaraan te herinneren, komen natuurlijk de Relax Mama kaarten goed van pas. 32 kaarten met inspirerende quotes, ideaal cadeautje dus. Bestel de kaarten bij bol.com.

 

koffieliefhebbers | mama’s van vlinderkindjes | voor extra liefde | mama’s die graag schrijven |

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.