Kerst Recepten

Leuk idee voor het kerstdiner: sterren snoepgroente spiesjes

Snoepgroente spiesjes kerstdiner kerstontbijt

Met kerst wordt er altijd veel gesnoept en gesnackt, ik wissel het graag af met snoepgroente of fruit. Voor een kerstdiner van de kinderen maakte ik groente spiesjes. En speciaal voor het kerstdiner zijn het sterren snoepgroente spiesjes geworden. 

Bekijk ook de snoepgroente kerstboom →

Nodig voor snoepgroente spiesjes

Gebruik een ster uitsteekvorm om van de wortels en komkommers stervormen te maken. Prik deze op een spiesje afgewisseld met de snoeptomaatjes. Bij de wortels kun je zowel hetgeen wat je uitsteekt als de vorm die er over blijft gebruiken. Bij komkommer blijft de buitenkant niet stevig genoeg, dus deze kun je lekker opsnoepen tijdens het maken.

Bekijk nog meer leuke recepten voor kerst →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.