Kerst

Fijne feestdagen namens de redactie van Mamalifestyle.nl

Kerstwens van Mamalifestyle.nl

Samenzijn met het gezin, lekker eten en gezellige activiteiten zoals spelletjes doen en kerstfilms kijken: het is kerst! Namens de redactie van Mamalifestyle.nl wensen we jullie ongelofelijk mooie en fijne feestdagen samen met jouw gezin of familie. Enne, bij deze nog wat last-minute tips voor fantastische kerst. 

Bij deze nog een aantal last-minute tips voor een fantastische kerst:

  • Heb je nog niet een definitief kerstmenu? Bekijk het superleuke kerstmenu voor kinderen van Janneke, daar zit vast iets lekkers tussen wat je nog kunt maken de komende dagen.
  • Geen tijd gehad om een leuke kerstoutfit samen te stellen? Bekijk de kledingkast van jouw kind eens goed, met de inspiratie uit Javian’s kledingkast vind je vast een mooie outfit.
  • Tegenwoordig is er in elke stad wel een supermarkt open met kerst. Duimen dat het een Albert Heijn is, want dan kun je nog een mooi kerstcadeautje scoren van Treacle Moon.
  • Wat is er nou fijner dan met kerst lekker op de bank te kruipen en samen een mooie film te kijken? Voor een nieuwe Disney-dvd te bestellen ben je helaas te laat, maar misschien staat er nog een mooie film in de kast?
  • Enne… Liggen de kinderen in bed? Dan is het qualitytime voor papa en mama!

Op mijn Pinterestaccount vind je nog veel meer inspiratie voor een fantastische kerst.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.