Valentijnsdag

Valentijnsdag gift guide voor ouders

gift guide valentijnscadeautjes

Valentijnsdag, de dag van de liefde. Ik speurde het internet af naar leuke cadeautips voor jouw partner, jouw ouders, jouw kind of gewoon voor jezelf. Een Valentijnsdag Gift Guide met een vleugje liefde. 

  1. Bloomon Original Love Bunch boeket | Bloemen horen toch een beetje bij de liefde en met zo’n boeket van Bloomon geef je sowieso een prachtige bos.
  2. Één miljoen vlinders – Edward van de Vendel en Carll Cneut | Een boek over de liefde met de veelzeggende titel ‘een miljoen vlinders’, verwijzend naar de vlinders in je buik.
  3. Tony Chocolonely melk 32% framboos roos | Liefde gaat door de maag, dus iets lekkers is zeker op zijn plaats. Met een reep van Tony Chocolonely zit je bijna altijd goed en deze bevat ook nog een vleugje roos.
  4. Design Letters mok ‘Love’ in de kleur nude | Leuk als beker voor koffie, maar ook als een klein vaasje voor bloemen of wellicht voor wat zoete snoepjes.
  5. Bloomon Flowerstone Eternal Blush | Het moois van Bloomon, maar dan gedroogd in een mooie steen. Unieke én blijvende woondecoratie.
  6. Het boek is verliefd – Ramadier en Bourgeau | Een heel simpel boek om aan de allerkleinsten uit te leggen wat het betekent om verliefd te zijn. Ook erg leuk voor peuters en kleuters om zelf voor te lezen aan knuffels, poppen of vriendjes.
  7. NAÏF Bloom shower foam | NAÏF maakt hele fijne verzorgingsproducten voor kinderen, maar ook voor ouders! Getuige wel deze shower foam.

Bekijk nog meer tips voor Valentijnsdag →

gift guide valentijnscadeautjes (3)

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.