Eten&drinken Recepten Valentijnsdag

Een appeltaart om op te vreten

liefde appeltaart i ll eat you up

Een appeltaart om op te vreten met een lieve boodschap en versierd met hartjes. Kijk je mee naar hoe wij deze appeltaart maakten? 

Eigenlijk is dit geen recept, maar een idee om een appeltaart te versieren, want wij hebben gewoon gebruik gemaakt van een pak appeltaartmix. Deze kun je uiteraard vinden bij elke supermarkt. Wel hebben wij er onze eigen draai aan gegeven door gebruik te maken van letter uitsteekvormen en hart uitsteekvormen. Hiermee is het een ideale taart geworden voor Valentijnsdag of een andere lieve gelegenheid.

De letter uitsteekvormen hebben wij ooit bij elkaar gespaard bij Albert Heijn, maar ook online zijn er letter uitsteekvormen te vinden. Bekijk bijvoorbeeld deze uitstekerset letters bij bol.com. Superleuk om zo een taart te versieren met een lieve tekst.

Naast de tekst gebruikten wij ook een hart uitsteekvorm om de taart mee te versieren, daarnaast hebben wij twee lange strengen van het deeg gemaakt en deze om elkaar gedraaid voor de rand van de taart.

Houd er rekening mee met afbakken dat de tekst wel nog verkleurd en wellicht minder zichtbaar wordt. Zorg er ook voor dat het deeg van de letters dik genoeg is.

Pinterest - appeltaart

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.