Pasen

Eieren versieren met plaktattoos voor Pasen

pasen eieren versieren tattoos

Er zijn zoveel leuke manieren te bedenken om eieren te versieren voor pasen, maar deze is wel heel makkelijk met groots effect: eieren versieren met plaktattoos voor pasen! 

Plaktattoos gebruiken

Een paar jaar geleden was er een leuke spaaractie bij een supermarkt met plaktattoos met afbeeldingen van insecten. Die plaktattoos hebben wij ook bij de kinderen op hun armen gebruikt, maar deze bleven echt heel lang zitten en daar was ik wat minder blij mee. Gelukkig zijn er nog genoeg andere manieren om plaktattoos te gebruiken!

Eieren versieren met plaktattoos

De tattoos kunnen namelijk uitstekend gebruikt bij objecten die ook nat mogen worden, zoals bijvoorbeeld eieren. Met een beetje water blijven de tattoos mooi plakken op de eieren en dat geeft een leuk effect. De insecten op deze plaktattoos passen natuurlijk ook erg leuk bij het buitenleven en de lente, waardoor ze ook leuk zijn voor pasen.

Bij kidsdeco.nl vond ik nog veel meer leuke plaktattoos die ook heel leuk zijn voor eieren mee te versieren voor pasen.

Bekijk nog meer leuke ideeën voor pasen →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.