Baby Gezin

Kraamcadeau geven van knuffel tot romper

Lior kraamcadeau baby little dutch knuffel

Bij de geboorte van een baby kun je als visite een kraamcadeau geven. En er zijn zoveel leuke opties voor een baby cadeau! Wij hebben met drie kinderen al verschillende kraamcadeaus ontvangen, ik deel mijn tips voor knuffels en babykleding met naam. 

kraamcadeau baby little dutch cadeauset

Kraamcadeau superzachte knuffels

De zachtheid van een knuffel is een ideale combinatie met een schattige baby. En er zijn enorm veel leuke knuffels te vinden in veel verschillende kleuren en stijlen. Het is extra fijn als een knuffel bijvoorbeeld armen en benen heeft, waar een baby de knuffel goed mee vast kan pakken. Het is ook leuk om een knuffel te personaliseren met een naam. Daarmee geef je echt een kraamcadeau om ook te bewaren voor later.

Wij kregen voor de geboorte van Lior een schattige set van Little Dutch met verschillende soorten knuffelganzen. Een hele lieve cadeauset die goed in de smaak, Lior knuffelt graag met zijn schattige zachte gansjes of kauwt op de pootjes haha.

kraamcadeau romper naam

Kraamcadeau babykleding met naam

Babykleding cadeau geven als kraamcadeau vind ik vaak lastig, want smaken kunnen altijd erg verschillen. Maar er is iets van babykleding wat altijd een schot in de roos is: een romper bedrukken met naam. Ouders hebben vaak weken of maanden nagedacht over de naam van een baby en zijn vaak heel trots op deze naam. Een rompertje met de naam erop is dan een leuk cadeau voor de baby om te dragen, maar daarna kan het ook mooie decoratie zijn voor op de kinderkamer op een hangertje.

Houd bij het geven van babykleding altijd goed rekening met de kledingmaat. Sommige baby’s zitten maanden in de kleinste maatjes en anderen groeien er snel uit. Kleding op de groei geven is altijd beter dan kleding in een te kleine of strakke maat. In de kraamweek kun je vaak wel maat 50 of maat 56 geven, maar daarna zou ik eerder voor maat 62 of maat 68 kiezen.

Een rompertje met een naam is ook een ideaal cadeau om te geven als brievenbuscadeautje wanneer een bezoek nog niet kan of niet mogelijk is. In een brievenbusdoosje met een mooie kaart erbij en misschien nog een andere kleinigheidje heb je een leuke, kleine attentie.

Bekijk nog meer leuke baby cadeau of kraamcadeautips →

mamalifestyle sw

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.