Gezin Mama Wonen

Leuke ansichtkaarten en posters van Leonie van der Laan

blanco kaarten bloemen leonie van der laan ansichtkaarten

Leuke ansichtkaarten zijn bij ons thuis altijd welkom. Niet alleen via de brievenbus, maar ook zeker om zelf te kopen voor versturen of als decoratie. Ik probeer voor elke gelegenheid voor het sturen van een kaartje een passende ansichtkaart in huis te hebben. En sommige kaarten zijn zo mooi: die kunnen gewoon opgehangen worden in huis als woondecoratie. Ik ontving een aantal ansichtkaarten en een mooie poster van Leonie van der Laan, kijk je mee? 

Kleurrijke kaarten en posters

De kleuren van de kaarten en posters van Leonie van der Laan passen allemaal heel mooi bij elkaar en komen ook in de verschillende ontwerpen weer terug. Soms als een bloemetje, confetti en soms als achtergrondkleur. De kleuren die Leonie gebruikt vind ik prachtig en komen ook in ons huis terug. Daardoor passen deze ontwerpen ook leuk als woondecoratie in ons huis.

Ansichtkaarten op een prikbord

Voor de foto’s heb ik de kaarten op een prikbord vastgezet die bij ons in de woonkamer staat. Gedurende de seizoenen verwissel ik vaak wat er op het prikbord hangt, maar deze leuke ansichtkaarten kunnen gerust het hele jaar blijven hangen.

beterschap kaartjes leonie van der laan

Geschikte kaarten bij ziekte of pech

Soms wil je iemand even een hart onder de riem steken, een klein gebaar als er iets moeilijk is of moeilijk gaat. Voor die situaties vond ik een aantal mooie beterschap kaartjes bij Leonie. Allemaal kaarten die precies genoeg zeggen met teksten als ‘ik denk aan jou’ of ‘veel sterkte’ of ‘shit hee’. Daarnaast vond ik ook mooie kaartjes met vogels erop die ik mooi vind passen bij dit soort gelegenheden.

gefeliciteerd kaartjes leonie van der laan

Vrolijke felicitatie kaartjes

De ultieme gelegenheid om een kaartje te sturen is wel een verjaardag. En bij Leonie zijn er genoeg leuke verjaardagskaarten te vinden. En ‘partytime’ vind ik erg leuk voor een uitnodiging. Ook zijn er een aantal blanco kaarten die hier heel geschikt voor zijn. Want hoe leuk zijn die kaarten met bossen bloemen?!

poster leonie van der laan

Prachtige poster van Leonie van der Laan

De prints van Leonie van der Laan zijn zo leuk, die kunnen ook heel mooi als woondecoratie gebruikt worden. En de posters zijn daar helemaal perfect voor. Ik koos in de shop een poster met kan, kopje en een pretzel die qua kleuren prachtig in onze woonkamer past. Qua thema past deze poster ook heel erg mooi in de keuken of bij de eettafel. Naast deze poster heeft Leonie van der Laan nog veel meer leuke posters.

In de webshop van Leonie van der Laan vind je nog meer mooie kaarten en posters →

mamalifestyle sw

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.