Eten&drinken Halloween Recepten

Makkelijke en lekkere herfst borrelplank in echte herfstkleuren

Halloween snack borrelplank Halloween hartige hapjes

Voor een heuse Halloween birthday party maakte ik een herfst borrelplank met allemaal snacks in echt herfstkleuren. Supermakkelijk gemaakt, maar wel heel leuk om op tafel te zetten tijdens de herfst of met Halloween. 

Herfst borrelplank

Tijdens de herfst is het extra gezellig om lekker binnen te zitten en te genieten van lekker eten. En dat kan heel erg goed met deze herfst borrelplank. Ik koos voor allemaal lekkere snacks die qua smaak en kleur goed passen bij de kleuren van de herfst. En door de spoken chips en Halloween prikkers is dit ook een echte Halloween borrelplank.

Bekijk ook de inspiratie van de Halloween Birthday Party →

Mooie houten borrelplanken

Ik heb al jaren een prachtige houten borrelplank van Zilverblauw, alleen is deze helaas niet meer verkrijgbaar. Gelukkig heb ik wel andere tips voor mooie borrelplanken. Zo vond ik bij een houten serveerplateau bij Hema die qua vorm perfect is om te gebruiken voor deze herfst borrelplank. Wij hebben ook een Ikea houten draaiplateau in huis, vaak gebruiken we die voor taarten, maar het kan ook prima voor een borrelplank, deze staat ook op de foto linksboven. Deze presenteerplank van mangohout van Xenos is ook mooi, net als deze zwarte acacia borrelplank van Xenos, die past ook mooi voor Halloween. De presenteerplank in de vorm van een boomstam van Xenos is ook perfect voor deze herfst borrelplank.

Benodigdheden voor de herfst borrelplank

Stappenplan herfst borrelplank maken

De meeste dingen kun je kant-en-klaar kopen, waardoor deze plank lekker snel op tafel kan staan. De olijven en pompoen hummus kun je zo neerzetten, net als de chips. De komkommer en paprika kun je in lange, smalle stukken snijden zodat deze makkelijk kunnen dippen in de hummus. Maak spiesjes met de tomaatjes en mini mozzarella. Snijd de winterpeen in schijfjes.Met een food stift kun je Halloween gezichten tekenen op de mandarijnen. Leg alles op de borrelplank rondom de pompoen hummus. Eventueel kun je dingen apart in bakjes serveren, zoals de groenten.

En tip: zoute sticks zijn ook erg lekker met de pompoen hummus!

Bekijk ook de Halloween borrelplank →

Halloween feest snacks (1)

Dit artikel bevat affiliate links. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.