Sinterklaas

Gratis printable aftelkalender voor Sinterklaas

Sinterklaas aftelkalender

Stuitert jouw kind ook zo nu Sinterklaas onderweg is naar Nederland? Hier is de spanning wel aan en wordt er bijna elke dag gevraagd hoe lang het nog duurt voordat Sinterklaas aan komt in Nederland. Daarom heb ik een Sinterklaas aftelkalender gemaakt, zodat duidelijk wordt hoeveel dagen het nog duurt. De gratis printable Sinterklaas aftelkalender kun je zo downloaden en uitprinten. 

Sinterklaas aftelkalender om zelf te versieren

De sinterklaas aftelkalender heb ik zo ontworpen dat deze vrij ingevuld kan worden naar jullie activiteiten in de Sinterklaasperiode. Of jullie dus een Sinterklaas intocht bezoeken op zaterdag 12 november of zondag 13 november maakt dus niet uit. De Sinterklaasperiode en dus de aftelkalender eindigt op 5 december.

Met behulp van stickers of tekeningen kun je de aftelkalender nog verder versieren of verduidelijken. Misschien kun je een sticker of tekening van een schoentje zetten op de dagen dat kinderen mogen schoenzetten. Hema heeft hele leuke stickers die heel geschikt zijn voor deze aftelkalender.

Bestel de Hema Sinterklaas stickers →

Gratis printable Sinterklaas aftelkalender

De aftelkalender mag je gratis downloaden. Klik op de afbeelding op deze op te slaan op jouw computer en deze vervolgens uit te printen. De aftelkalender past op 1 A4’tje.

Download de Sinterklaas aftelkalender hier →

Ga jij de Sinterklaas aftelkalender gebruiken? Ik vind het heel leuk om te zien, je kunt @mamalifestylenl taggen.

 

In dit artikel heb ik een affiliatelink gebruikt, bij het doen van een aankoop via die link, kan ik een kleine commissie ontvangen waardoor ik mamalifestyle.nl online kan houden en nieuwe content kan blijven maken. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.