Sinterklaas

Printable mijter van Sinterklaas versieren

Sinterklaas mijter versieren (2)

Hier worden op kleurplaten de mijter van Sinterklaas elke keer anders ingekleurd en dat liet mij denken: hoe zou een kind een mijter maken als zij volledige de vrije hand zouden hebben? Daarom heb ik een gratis printable mijter gemaakt zodat kinderen hun creativiteit helemaal de vrije loop kunnen laten. Download de printable en ga ook aan de slag met de mijter van Sinterklaas versieren. 

Bekijk nog veel meer leuke ideeën en recepten voor Sinterklaas →

Mijter van Sinterklaas versieren

Op de gratis printable vind je enkel de vorm van de mijter van Sinterklaas. Hoe de lijnen lopen en of er uberhaupt lijnen te zien zijn, mag jouw kind helemaal zelf beslissen. Net als de kleuren en kiest jouw kind voor stiften, potloden of misschien wel verf? En misschien krijgt de mijter van Sinterklaas wel glitters of wil jouw kind speciale tape gebruiken. Er zijn genoeg ideeën voor lekker knutselen met deze mijter printable.

Extra tip: als je een lamineerapparaat hebt, kun je de printable ook lamineren en gebruiken met bijvoorbeeld klei.

Wij gebruiken potloden van Bruynzeel en van Faber Castell. Vooral de potloden van Faber Castell zijn geven echt mooi kleur. 

Download de mijter van Sinterklaas

Je kunt de mijter van Sinterklaas gratis downloaden en zelf afdrukken. Klik daarvoor op de download en sla de afbeelding op, op jouw computer of sla de mijter op via de afbeelding onderaan deze blog. Vervolgens kun je de afbeelding zelf uitprinten.

Download de gratis printable mijter van Sinterklaas →

Sinterklaas mijter versieren (1) Sinterklaas mijter versierenSinterklaas mijter mamalifestyle.nl

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.