Kinderkamer Wonen

SNURK beddengoed voor een stoere kinderkamer én creatieve kinderkamer

SNURK beddengoed kinderkamer

Het beddengoed van SNURK is volgens mij de droom van elk kind, want slapen met een levensechte dino of dromen tussen regenboogjes van klei dat maakt naar bed gaan een stuk leuker! Bekijk meer van onze kinderkamers met SNURK beddengoed. 

Een tijdje geleden kreeg ik een mail van SNURK of ik voor een samenwerking beddengoed wilde uitzoeken in hun webshop. Daar hoefde ik niet lang over na te denken. Ik ken het merk al een tijdje: we hebben diverse kledingstukken van het merk en ons oudste kind heeft het geluk af en toe onder een eenhoorn dekbed van SNURK te mogen slapen. Ik ging dus gelijk neuzen in de webshop van SNURK.

SNURK dino kinderkamer

Een stoere kinderkamer met dino’s

We hebben een heuse dinosaurusliefhebber in ons gezin, dus voor hem hoefde ik niet lang na te denken over welke print het moest worden: een dino natuurlijk! Hoewel ik mij wel een seconde heb afgevraagd of hij hier wel onder durfde te slapen… De print van de dinosaurus is zo levensecht! Gelukkig is ons kind niet snel bang te krijgen als het gaat om dinosaurussen. En toen het dino dekbedovertrek eenmaal binnen kwam was hij vooral reuze-enthousiast! Hij wilde er gelijk onder slapen, dus ik mocht aan de slag met het bed verschonen. Uiteraard werd er ook nog een gaaf dinosaurusboek bij gepakt en natuurlijk alle lievelingsknuffels.

Eenmaal bij het slapen moest ik wel even goed kijken, het leek net of ons kind ín de bek van de dinosaurus zat! Wat alleen maar laat zien hoe gaaf deze print is en wat een prachtig cadeau dit is voor elk kind dat dol is op dinosaurussen.

SNURK dino kinderkamer dino dekbedovertrek (2) SNURK dino kinderkamer dino dekbedovertrek (2) SNURK dino kinderkamer dino dekbedovertrek (2) SNURK dino kinderkamer dino dekbedovertrek (2)

SNURK paarse kinderkamer regenboog

Een creatieve kinderkamer met regenbogen en eenhoorns

Toen ik in de webshop het dekbedovertrek met de kleine regenboogjes zag, wist ik gelijk dat dit een match made in heaven met ons oudste kind zou zijn. De print bestaat uit kleine regenboogjes met de hand gemaakt van klei, geprint op een grijs dekbedovertrek. En laat ons oudste kind nou een donkergrijs bedframe hebben en dol zijn op matchende kleuren en regenbogen. Na het opmaken van het bed werden ook hier natuurlijk alle mooie knuffels en kussens erbij gepakt. De perfecte plek voor creatieve kleurrijke dromen voor ons creatieve kind.

Extra leuk aan deze print is dat de andere kant wit met kleine blauwe stippen is. Je kunt dit dekbedovertrek van biologisch katoen dus dubbelzijdig gebruiken!

SNURK paarse kinderkamer regenbogen dekbedovertrek (1) SNURK paarse kinderkamer regenbogen dekbedovertrek (1) SNURK paarse kinderkamer regenbogen dekbedovertrek (1)

SNURK beddengoed en kleding

Het merk SNURK maakt al sinds 2007 heel gaaf beddengoed. Naast de gave prints waarbij je kunt slapen als een prinses of astronaut, zijn er ook all-over prints. En dit gave beddengoed is zeker niet alleen voor kinderen, in de webshops zijn ook hele toffe prints voor volwassenen te vinden. Daarnaast is de kwaliteit heel goed, de print blijft mooi, ook na een paar keer wassen. En alles is gemaakt van biologisch katoen en duurzaam geproduceerd in Portugal. Dan hoef je daar ook niet wakker van te liggen! 

Naast de lijn met SNURK beddengoed is er ook echte SNURK kleding te koop! Pyjama’s, uiteraard. Maar de kleding mag ook zeker buiten bed gedragen worden.

Dit artikel is een samenwerking, bekijk meer samenwerkingen →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.