Kinderkamer Wonen

Kek Amsterdam posters: kinderboeken komen tot leven

Kek Amsterdam poster fiep westendorp - kasteelKek Amsterdam poster fiep westendorp tijger

De prentenboeken met illustraties van Fiep Westendorp komen tot leven in de kinderkamer dankzij KEK Amsterdam, er zijn nu namelijk prachtige posters verkrijgbaar met de mooiste prints. Wat dacht je van Dikkertje Dap met de giraffe of Pluk van de Petteflet? Bekijk welke prachtige posters er verkrijgbaar zijn. 

Goed idee van Kek Amsterdam

Er zijn zoveel mooie illustraties van Fiep Westendorp dat het bijna zonde is dat ze alleen relatief klein in prentenboeken voorkomen, daarom bedacht KEK Amsterdam muurstickers, behang en posters met een aantal populaire prints van Fiep Westendorp. Ideaal voor de kinderkamer!

Fiep Westendorp is misschien wel de bekendste illustratrice van kinderboekenillustraties. Velen zijn opgegroeid met de verhalen van Dikkertje Dap, Pluk van de Petteflet en Pim en Pom. De boeken in samenwerking met Annie M.G. Schmidt zijn nog altijd erg populair.

Naast illustraties van Fiep Westendorp zijn er ook posters met illustraties van Marije Tolman en Noëlle Smit.

Prachtige posters

Er zijn 24 verschillende posters verkrijgbaar, veelal met herkenbare dieren en kinderen van kinderboeken in de meest prachtige kleuren. De posters zijn heel betaalbaar en daardoor ideaal om een kinderkamer mee op te vrolijken. Er is altijd wel een print die jouw kind geweldig zal vinden.

Naast posters zijn er ook zestien muurstickers, acht verschillende soorten behang en dertien behangranden verkrijgbaar. Je vindt een selectie van de posters bij PSikhouvanjou.nl en vtwonen.nl.

Kek Amsterdam poster fiep westendorp zwembad Kek Amsterdam poster fiep meisje Kek Amsterdam poster fiep park Kek Amsterdam poster fiep westendorp - walvis Kek Amsterdam poster fiep brandweer Kek Amsterdam poster fiep dieren Kek Amsterdam poster fiep ridder Kek Amsterdam poster fiep boom Kek Amsterdam poster fiep giraffe Kek Amsterdam poster fiep muis

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reageren
    Margreet
    november 10, 2020

    De posters zijn super leuk,maar via de bijgevoegde linkjes kan ik ze niet vinden. Ik zou graag één van de posters voor onze babykamer gebruiken!)

  • Laat een reactie achter

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.