Feest Verjaardag

Piratentraktatie voor Javian’s vierde verjaardag: Javian zeilt naar de basisschool

Een leuke traktatie voor als een kind van de kinderopvang naar de basisschool gaat: schip ahoy, ‘naam’ zeilt naar de basisschool! Kijk je mee hoe je deze piraten traktatie maakt?

Deze traktatie is eigenlijk heel gemakkelijk gemaakt. De basis is de plastic beker gevuld met wat lekkers en een cadeautje. Het rietje en het kaartje maken er een echt piratenschip van.

Nodig voor deze piratentraktatie

Verjaardagslabel maken in Canva

Het verjaardagslabel kun je simpel maken in een programma zoals Canva. Kies een cirkel en vul deze met de tekst ‘Schip Ahoy – ‘Naam’ zeilt naar de basisschool’ en voeg er leuke elementen aan toe zoals een anker, stuur van een piratenschip of andere leuke zee iconen.

Natuurlijk kun je deze traktatie ook voor een verjaardag maken, dan vervang je de tekst door iets anders.

Piraten traktatie maken

Voor de rest spreekt het redelijk voor zich. Vul de beker met de koekjes, de zeedieren en een piraten stempeltje. Zorg voor twee kleine gaatjes op het verjaardagslabel, aan de onderkant en aan de bovenkant in het midden. Steek hier het rietje erin en laat het een beetje hangen zodat het een echt piratenschip zeil lijkt. Steek het rietje in de plastic beker en klaar is de traktatie.

Juffen traktatie in piraten thema

De juffen kregen natuurlijk ook een traktatie. Ik gebruikte hetzelfde label als de kindertraktaties en plakte deze op een doosje chocolade. Lekker makkelijk en leuk!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.