Gezin Zwanger

Rituals of Jing magnesium tegen rusteloze benen

Slapen kan best wel een uitdaging zijn tijdens de zwangerschap. Met een ronde buik ben je al snel wat minder mobiel en er komen soms allerlei kwaaltjes om de hoek kijken… Een van die kwaaltjes is rusteloze benen. Ook ik had enorm last van rusteloze benen tijdens mijn zwangerschappen, maar ik vond gelukkig ook een hele fijne oplossing in de vorm van Rituals of Jing magnesium.

Rusteloze benen tijdens de zwangerschap

Tijdens mijn zwangerschap had ik enorm last van rusteloze benen in de avond en de nacht. Supervervelend, want slapen is vaak al lastiger als je in verwachting bent van een kindje. Rusteloze benen dragen dan ook niet echt bij aan een goede nachtrust. 

Magnesiumtekort

De rusteloze benen kunnen komen door een magnesiumtekort. Dat kan opgelost worden met voeding, maar ook met medicijnen. In mijn zoektocht naar een goede oplossing of goede tip leerde ik dat magnesium heel goed kan worden opgenomen door de huid. 

Rituals of Jing

Zodoende ontdekte ik de Rituals of Jing magnesium badkristallen. Nou heb ik geen bad, maar met rusteloze benen kan een voetenbadje ook verlichting geven. En het ruikt ook nog eens heel erg lekker. 

Je kunt een voetenbadje maken met een schepje van de badkristallen. Vervolgens lekker even rustig blijven zitten met je voeten in het badje. Daarna de voeten drogen en je kunt waarschijnlijk iets beter slapen.

Bestel Rituals of Jing →

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.