Eten&drinken

Altijd bruisend water in huis met de Sodastream

sodastream

Wat is een Sodastream?

Naast de trend van een kraan met kokend water, is ook zelf thuis bruisend water maken een trend aan het worden. Sodastream doet al jaren mee aan die trend met hun keukenapparaat waarmee met een druk op de knop kraanwater bruisend water wordt.

Een sodastream is een keukenapparaat die geen stroom nodig heeft, maar werkt op basis van een koolzuurcilinder. Hiermee kan met de speciale Sodastream flessen makkelijk bruisend water worden gemaakt en zelfs aangepast naar smaak. Een druk op de knop is licht bruisend water en met meer drukken op de knop kun je nog meer bubbels toevoegen.

Zelf bepalen hoeveel bruis in bruisend water

Wij hebben na aanraden van vrienden een Sodastream in huis gekregen. Wij drinken naast koffie voornamelijk bruisend water en dan is een Sodastream een duurzamere optie voor thuis. Daarnaast is het superfijn dat je met een Sodastream zelf kan bepalen hoeveel bruis er wordt toegevoegd aan het water. Ook blijft de ‘prik’ veel beter in de fles zitten.

Andere drankjes maken met een Sodastream met verschillende siropen

Naast bruisend water kun je ook allerlei andere drankjes maken met een Sodastream Er zijn veel verschillende soorten siropen verkrijgbaar van cola tot fanta of tonic, zodat iedereen die graag bruisend water met een smaakje drinkt ook genoeg opties heeft. Naast de standaard drankjes zijn er ook veel opties voor mocktails, zoals gewone mojito of een roze mojito. Hiermee heb je altijd een lekker drankje in huis.

Sodastream duurzaam cadeau

Een sodastream is daarmee een ideaal cadeau voor iedereen die van bruisend water, frisdrank of mocktails houdt. Daarnaast is het ook nog eens heel duurzaam omdat er kraanwater wordt gebruikt in herbruikbare flessen die lang mee gaan.

Waar kun je een Sodastream kopen?

Er zijn veel verschillende plekken waar je een Sodastream kunt kopen. Ook zijn er veel shops die accessoires verkopen voor bijvoorbeeld onderweg of een speciale collectie flessen.

Dit artikel bevat affiliatelinks, ik kan een kleine commissie ontvangen als jij een bestelling doet via een van deze links. Supertof als jij op deze manier mij en mamalifestyle.nl wilt helpen. 

Deze sodastream heb ik gekregen, maar de blog is op eigen initiatief en de tekst is volledig van mij inclusief mijn ervaringen met een Sodastream. Ook samenwerken? Stuur een berichtje. 

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.