Sinterklaas

Superleuke praktische en goedkope schoencadeautjes voor een baby of dreumes

Op zoek naar leuke kleine schoencadeautjes voor een baby of dreumes? Ik heb een aantal hele goede tips voor schoencadeaus die een baby of dreumes heel goed kan gebruiken en ook heel betaalbaar zijn. Kijk mee naar alle schoencadeau tips voor baby of een dreumes. 

Babydoekjes

Een verpakking billen- of babydoekjes is altijd een goed cadeau, want lekker praktisch. Maar een verpakking doekjes vinden baby’s en dreumesen vaak lekker kraken en er kan ook heel goed mee gespeeld worden. Geef een dreumes maar een doekje om lekker mee schoon te maken in huis, is vaak een heel groot succes.

Ik gebruik altijd de babydoekjes van Naif

Spenen

Bijna alle baby’s en dreumesen gebruiken wel een speen. En vaak herkennen ze al op jonge leeftijd wat een speen is. Daarom is een speen ook een heel leuk praktisch cadeautje voor een baby of dreumes. En je kunt het nog specialer maken met een ‘glow-in-the-dark-speen’ of een speen met een leuke print, zoals van Liberty London in samenwerking met Bibs.

Bekijk de spenen van Bibs en Frigg

Slabbetjes

Een slabbetje is handig voor elke baby vanaf vier of zes maanden tot de peuterleeftijd wanneer ze vaak zelf willen beslissen of ze een slab willen of niet. Maar die paar jaar is een slab altijd handig. Er zijn overal wel leuke slabbetjes te vinden voor jouw kind. Maar ik vind vooral de slabbetjes met mouwtjes erg handig, omdat deze bij het eten van bijvoorbeeld pasta met rode saus de kleding ook beschermd wordt.

Jollein heeft fijne slabbetjes met mouwtjes

Hydrofiel doeken

Niet per se de goedkoopste optie, maar wel lekker praktisch: hydrofiel doeken. Want naast afdrogen, gebruiken als slab of als lakentje zijn hydrofiel doeken ook heel erg geschikt bij het spelen van verstoppertje. Er zijn waanzinnig veel leuke hydrofiel doeken te vinden, dus er is altijd een printje dat bij jou past.

Bij Hema zijn de hydrofiel doeken vaak in de aanbieding

Het mooie cadeaupapier koop ik bij vlindersinjebuik.eu.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.