Eten&drinken Sinterklaas

Kruidnoten bakken met Hema Make & Bake kruidnoten!

hema make and bake kruidnoten - koekjes bakken

Kruidnoten zijn onlosmakelijk verbonden met Sinterklaas, daarom extra lekker om kruidnoten te maken als Sinterklaas in het land is. Met de Make & Bake kruidnoten van de Hema wordt dat wel erg makkelijk en leuk! 

Kruidnoten bakken

De Make & Bake kruidnoten van de Hema is een pot gevuld met alle droge ingrediënten voor kruidnoten, zelf moet je nog melk en boter toevoegen. En dan kneden maar!

Als je een stevig deeg hebt, kun je balletjes gaan draaien. Druk deze enigszins plat, dan lijken ze meer op kruidnoten. Als het deeg op is, kun je de kruidnoten bakken. Laat ze even afkoelen na het bakken, zodat ze knapperig worden.

Hema make and bake kruidnoten bakken

Dubbel cadeau

Deze Make & Bake kruidnoten zijn natuurlijk al een ontzettend leuk cadeau, maar je kunt zoveel kruidnoten bakken van deze koekjesmix dat je daarna leuk zakjes kunt vullen met deze kruidnoten om cadeau te doen.

hema make and bake kruidnoten koekjes bakken

Meer koekjes bakken

Naast kruidnoten zijn er ook nog andere potten om koekjes mee te bakken. Zoals chocolade koekjes, confetti koekjes en stroopwafel koekjes.

Hema Make & Bake kopen

De Make & Bake kruidnoten zijn niet meer verkrijgbaar in de webshop, maar sommige filialen verkopen ze nog in de winkels. De andere varianten van Make & Bake blijven gewoon verkrijgbaar gelukkig en zijn een ideaal cadeautje.

 

Dit product is door een bedrijf opgestuurd, maar beïnvloedt op geen enkele manier onze mening. Ook iets opsturen? Contact.

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.