Een lekkere makkelijke maaltijd met Libanese wraps en kippengehaktballetjes. Lekker fris door de komkommer, tomaatjes en yoghurt saus.
Wij hebben eigenlijk altijd wel een verpakking kippengehaktballetjes in de vriezer, want met wraps en wat snoepgroente erbij heb je zo een makkelijke maaltijd op tafel. Wij kopen onze kippengehaktballetjes soms bij Ikea en soms bij Albert Heijn. Vaak snijd ik deze wel door midden zodat ze beter in een wrap passen.
Nodig voor Libanese wraps met kippengehaktballetjes
- Libanese wraps
- Kippengehaktballetjes
- Snoeptomaatjes
- Komkommer
- Rode ui
- Yoghurt Griekse stijl
- Oregano, zout en peper
Recept Libanese wraps met kippengehaktballetjes
Bak de kippengehaktballetjes in de pan met een klein scheutje olijfolie. Meng de yoghurt met oregano en zout en peper. Snijd de komkommer in dunne schijfjes en halveer de tomaatjes en snijd de rode ui in ringen. Verwarm de Libanese wraps even kort in een koekenpan of in de oven zonder knapperig te laten worden.
Beleg een wrap met de yoghurt saus, komkommer, tomaatjes, rode ui en uiteindelijk de al dan niet gehalveerde kippengehaktballetjes. Eet smakelijk!
0 reacties